AGAMEMNON TARTIŞMASI..MHP İZMİR İL BAŞKANI ŞAHİN: 'FOTOĞRAF ORTADA, BUNUN NERESİ YALAN'

AGAMEMNON TARTIŞMASI..MHP İZMİR İL BAŞKANI ŞAHİN: 'FOTOĞRAF ORTADA, BUNUN NERESİ YALAN'

BU ATATÜRK VE TÜRK DÜŞMANLIĞIDIR

A+A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, Pasaport iskelesine Agememnon isminin verilmesine tepkisini sürdürdü. Şahin, “Hamama Agamemnon ismini verebilirsiniz, çok da yakışır ama Atatürk’ün Yunanı denize döktüğü yere bir Yunan Kralının ismini veremezsiniz! İşte fotoğraf ve gerçek ortada. Bunun neresi yalan, bunun neresi iftira, Soyer ve CHP konuyu saptırmaya çalışıyor ama ne yapsınlar ki mızrak çuvala sığmıyor. Ortada bir yalancı bir iftiracı varsa önce aynaya bakmalıdırlar. Atatürk, Cumhuriyet ve bağımsızlık diye milletimizi kandırıp Pagos’a ve Agamemnon’a çıkan yollarına baksınlar.” Dedi

“Bunu yapamazlar, Atatürk’ün ve Türk Ordularının Yunanı denize döktükleri yere Bir Yunan Kralının ismini veremezler” diyerek sözlerini sürdüren MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin açıklamasına şöyle devam etti; “Bu yaptıkları ne ilk ne de son. Biz bunu Pagos ısrarında gördük. Biz bunu HDP kürsülerinde, biz bunu HDP ile Büyükşehir binasında yapılan toplantılarda gördük. Bu Milliyetsizlik ve Türk Düşmanlığıdır. Bu da İzmirlilerin gözünden kaçmıyor. Gerekli tepkiyi veriyorlar. Biz zaten bu zihniyeti daha önceden tanıyoruz. Bu Pagos zihniyetidir. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, halkımız da biz de haklı tepkimizi vermeye devam edecek, Atatürk ve Türk Düşmanlığına karşı devamlı teyakkuzda olacağız”

Hamama Agamemnon diyebilirsiniz

“Suçu kimin üzerine atmaya çalışırsa çalışsın, Tunç Soyer’in taşıdığı zihniyet tartışılacak bir zihniyettir.  Hamamın ismi de Agamemnon diyerek meseleyi geçiştirmek istiyor. Hamama Ahamemnon diyebilirsiniz ama Atatürk’ün ve Türk Ordularının Yunanı denize döktükleri yere bir Yunan Kralının ismini veremezsiniz. Gerçekler ve Soyer’in yaptıkları ortada. Bunun neresi yalan, bunun neresi iftira, Soyer ve CHP konuyu saptırmaya çalışıyor ama ne yapsınlar ki mızrak çuvala sığmıyor. İskeleye göstermelik İzmir yazması bile zihniyetlerini ortaya koyuyor. Ortada bir yalancı bir iftiracı varsa önce aynaya bakmalıdırlar. Atatürk, Cumhuriyet ve bağımsızlık diye milletimizi kandırıp Pagos’a ve Agamemnon’a çıkan yollarına baksınlar.” 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.