AK PARTİ İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ BAŞKANLARA 'SU MANİFESTOSU' TEPKİSİ

AK PARTİ İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ BAŞKANLARA 'SU MANİFESTOSU' TEPKİSİ

BELEDİYENİN TOZLU RAFLARINDA DURUYOR

A+A-

Ak Parti İzmir İl bakanı Kerem Ali Sürekli, CHP'li 11 belediye başkanın bugün açıkladığı su manifestosunu eleştirdi. Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2017 yılında başlattığı ' İklim değişikliğine dirençli bir kent yaratma' projelerinin belediyenin tozlu raflarında durduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Sürekli şöyle dedi:

' İzmir Büyükşehir Belediyesi ‘Su ve Küresel Isınma’ konusunda yıllardır; sempozyum, kurultay, yol haritası ve manifesto derken, bir arpa boyu yol alamadı. Şimdi de ülkeye yön vermeye çalışıyor! Anlaşılan; yine, yeniden tartışmak kolaylarına geliyor! 2008 yılında yaptıkları su zirvesi, 2016’da küresel ısınma kurultayı, 2017’de başladıkları ‘İklim değişikliğine dirençli bir kent yaratma’ projeleri, belediyenin tozlu raflarında öylece duruyor!

Ama onlar halen, salon toplantıları düzenleyerek, havanda su dövmeye devam ediyor! İzmir’in ciddi boyutta su kaçağı, alt yapı sorunu ve yıllardır iklim değişikliğine dirençli bir kent yaratacak yerel idare sorunu vardır! Bugün, yaptıkları da; hizmet ve yatırım üretmeden, sorunun çözümünü ötelemekten başka bir şey değildir

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.