AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI'NDAN GENÇLERE ÇAĞRI VAR

AK PARTİ İL GENÇLİK KOLLARI'NDAN GENÇLERE ÇAĞRI VAR

AK Parti İzmir Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan; ‘’Gençlik eve sığar’’

A+A-

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, yeni tip koronavirüs salgınına ilişkin İzmirli gençlere 'evde kal' çağrısında bulundu. Dünya Sağlık Örgütü'nün ısrarla hatırlattığı bir gerçeğin altını çizen İnan, "Hasta olmasak bile, bulunacağımız yerlere dair seçimlerimiz başka birilerinin hayatta kalıp kalmayacağını belirleyebilir. Mümkün olduğunca risk ortamlarından uzak durup riski hem evimize hem de büyüklerimize taşımamamız lazım. Evde kalmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

Koronavirüs salgınının tüm dünyayı etkisi altına aldığını ve çağımızı tanımlayan küresel bir sağlık krizinin içinde olunduğunu hatırlatan AK Partili genç başkan Eyyüp Kadir İnan, "Tüm dünyada seferberlik var. Ülkeler testler yapmak, hastaları tedavi etmek, temasın izini sürmek, seyahat kısıtlamaları getirmek, yurttaşlarını karantinaya almak, spor ve konser etkinlikleri gibi büyük toplantıları iptal etmek ve okulları geçici olarak kapatmak suretiyle hastalığın yayılmasını yavaşlatmak için var gücüyle savaşıyor. Türkiye, en etkili tedbirleri alan ülke olarak göze çarpıyor. Bu pandemiden en az sıkıntıyla çıkmamız için biz gençlere büyük görev düşüyor. Gençler olarak bu salgının dışında değiliz. Açık ve net bir şekilde vurgulamamız gerekiyor ki, gençler de bu virüsü kapabiliyor. Gençler de bu virüsü bulaştırabiliyor. Hatta ve hatta gençler de bu virüsten hayatını kaybedebiliyor. Gençliğimizin vermiş olduğu hayat hızını yavaşlatmamız gerekiyor. İzmirli genç kardeşlerimden rica ediyorum, çok daha güzel günler için evde kalmaya devam edelim" ifadelerinde bulundu.

Gencim bana bir şey olmaz deme!

Ulu çınarlarımızı koruyalım, büyüklerimize taşıyıcı olmayalım Yaşanan pandemiyle mücadelede, yaşlılar kadar gençlerin de dışarı çıkmama konusunda özen göstermesi gerektiğini belirten İnan, "Lütfen, 'gencim bana bir şey olmaz veya benim bünyem güçlü' yanılgısına düşmeyelim. Bünyeniz güçlü olabilir ama bulaştıracağınız kişilerin bünyesi zayıf olabilir. Ulu çınarlarımızı koruyalım. Büyüklerimize taşıyıcı olmayalım. Neslimizi ve birbirimizi koruyalım. Sağlık Bakanlığımızın uyarılarını dikkate alalım, almayanları ise açık yüreklikle uyaralım." dedi.

Enerjimiz ve heyecanımız irademizin emrinde olmalı

İzmir'in gençlerinin her zamanki gibi bilinçli, korunaklı ve tedbirli olacağına yürekten inandığını sözlerine ekleyen Eyyüp Kadir İnan, "Bu zamana kadar, bu konularda ülkemizin en hassas gençleri İzmirli gençler olmuştur, bundan sonra da böyle olacaktır. İzmirli gençlerin titizliği ile birlikte bu virüs kabusunun üstesinden geleceğiz. İlk fırsatta Kordon'da buluşacağız. Şenliklerimizle, festivallerimizle, şölenlerimizle hayatı dolu dolu yaşamaya devam edeceğiz. Ama şimdi hep beraber 'gençlik eve sığar' diyelim. Bu dönemde, enerjimiz ve heyecanımız irademizin emrinde olmalıdır" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.