AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ SAĞLIK ÇALIŞANLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Sürekli: 'Birbirimize güç vermeye devam edeceğiz'

A+A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; Çiğli Bölge Eğitim ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanelerinin başhekimlerini ziyaret ederek bilgi aldı, sağlık çalışanları ile bahçe sohbeti gerçekleştirdi. Başkan Sürekli; Koronavirüsle mücadele sürecinin başından itibaren hastanelerin durumu ve sağlık personelinin ihtiyaçlarını yakından takip ettiğini belirtirken, sağlık çalışmalarını bu kez bizzat yerinde görüp, sağlık çalışanları ile bir araya gelmekten heyecan duyduğunu ifade etti.  

Çiğli Bölge Eğitim Hastanesi Başhekimi İlker Kızıloğlu ve Tepecik Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Emiroğlu ile hastane bahçesinde sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek bir araya gelen, mevcut durumları ve çalışmalarıyla ilgili bilgi alan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; ayrıca her iki hastanenin sağlık personeli ile de sohbet etti. Sürekli, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; sosyal mesafe gereği ellerini sıkamasak da, sağlık çalışanları ile buluşmasının, siyaset hayatı boyunca gerçekleştirdiği en anlamlı buluşmalardan biri olduğunu vurgulayarak, heyecanını dile getirdi.

Her ihtiyaçları titizlikle karşılanıyor…

Mücadelenin öncü ve sürükleyici kesimi olan sağlık çalışanları ile bir araya gelmenin kendisini son derece gururlandırdığını söyleyen Sürekli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Bizler de, sonuna kadar onların yanındayız. İl Sağlık Müdürlüğü’müz alt yapılarının güçlendirilmesi ve aksama olmadan bir iş süreci yaşamaları için tüm gücünü harekete geçirdi. Her ihtiyaçları titizlikle karşılanıyor. Tıbbi malzeme eksikleri yok, tedbir amaçlı ya da kişisel tüm malzeme ve ihtiyaçlarını karşılanıyor. Bu zorlu, sıkıntılı dönemin yol göstericileri de kahramanları da onlar.  İki hastanemizin sağlık yöneticileri, doktorları, hemşire ve hasta bakıcıları, teknik personeli ve diğer çalışanları ile bir araya gelmek, onların ellerine sıkmasam da seslerini duyarak karşılıklı moral alışverişinde bulunmak, olağanüstüydü. Onların çabasının ve fedakârlıklarının karşılığını ne yapsak ödeyemeyiz. Her biri, bu biyolojik savaşın ülkemizdeki kahramanıdır; emekleri ve yazdıkları tarih ile asla unutulmayacaklardır.” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.