AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP İL BAŞKANI YÜCEL'E 3 MADDELİK CEVAP

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP İL BAŞKANI YÜCEL'E 3 MADDELİK CEVAP

Sürekli'den Yücel'e cevap

A+A-

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in, Ak Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile ilgili yaptığı açıklamaya karşı cevap verdi. Sürekli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti.

 1- Anadolu’da bir tabir vardır; “ Evin camdansa, karşı pencereye taş atmayacaksın!” Ana muhalefet tam da bu noktada.Dezenformasyonları,algı operasyonları, hakaret dilleri ile genelde ve yerelde milletimizi, milli değerlerimizi hiçe sayarken; ahlak timsali kesilmelerine anlam vermek mümkün değil!

2- Oysa , skandalları ve içlerine düştükleri durum nedeniyle gündemi değiştirmek için saldırı ve nefret dilini kullananlar kendileridir! Sorgulamaları gereken kendileridir. Aksi yöndeki çabaları beyhudedir.

3- Sokağa, halka sırtını dönerek kulaklarını tıkayan CHP, Genel Başkan Yardımcımız ve İzmir Milletvekilimiz Hamza Dağ’ın liderlerine ilettiği mesajı hakaret saymadan önce; dönhüp önce kendisine bakmalıdır. Medet umdukları siyaset dili, kendilerini kurtarmayacaktır!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.