AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL'E SERT TEPKİ

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL'E SERT TEPKİ

İşgüzarlık yapıyorsun...

A+A-

Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'in deprem ve sonrası yaşanan açıklamaları ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Sürekli, Deniz Yücel'i sert bir dille eleştirerek 'işgüzarlık yapıyorsun dedi. Sürekli açıklamasında şunları yazdı:

Söz konusu, bir kaşık suda fırtına koparmak, kamu çıkarı için alınan tedbirlere karşı çıkmak, realiteden uzak siyaset yapmaksa, orada ana muhalefet var! Her krizde aynı değerler kalkanına sarılarak, kamu yararını görmezden gelip siyasi  çıkarlarının peşine düşen yine kendileri!

AFAD’ın afetlerle ilgili teyit gerektiren bilgilerin sadece valiliklerce paylaşılması uyarısı geneldir ve İzmir depreminde önce yapılmıştır! Sadece belediye başkanlarını değil; tüm kurumları bağlamaktadır. Amaç bellidir! Kriz döneminde sağlıklı iletişim, sağlıklı veri paylaşımı.

 Kaldı ki; CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeler İzmir depreminin ardından çelişki ve bilgi kirliliği gözetmeden özgürce açıklamalarda bulunmuşlardır. Meseleyi, özünden uzaklaştırıp, kendilerine mâl etmeleri,  “Engelleniyoruz” diyerek saptırmaları işgüzarlıktır. 

 Devlet kurumlarımız; büyük hassasiyetle ve canla başla depremin yaralarını sarmaya çalışırken; kamuoyunu yanlış yönlendiren açıklamalar, sürece gölge düşürmekten öteye geçmeyecektir. Yapılması gereken, uyarı ve tedbirlere hep birlikte riayet etmektir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.