AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ' MESAJI

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'DEN 'ÖĞRETMENLER GÜNÜ' MESAJI

Başkan Sürekli’den Öğretmenler Günü mesajı “Geçmiş ve geleceğin en sarsılmaz köprüleridir”

A+A-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Bakanlar Kurulu’nun, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, ‘Millet Mektepleri Başöğretmenlik’ unvanını verdiği, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile bir mesaj yayımladı. Öğretmenlik mesleğinin bir milletin ve ülkenin geleceğini yaratmaya muktedir olduğunu vurgulayan Başkan Sürekli; ‘’Her dönemde geleceğin mimarlığını üstlenen; ülkesi milleti için aydınlık zihinler, yeni nesiller yetiştiren öğretmenlerimize saygılarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Hakları büyük…

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, mesajında şu sözlere yer verdi; “Hepimizin hayatında büyük izler bırakan, önümüze aydınlık yollar açan; sadece bilgisi ile değil, kalbi değerlerle bizi hayata ve yarınlara hazırlayan öğretmenlerimizin üzerimizdeki hakları büyük. Onlar ki; geçmiş ve geleceğin en sarsılmaz köprüleridir; bizi ‘Bağımsız ve Güçlü Türkiye’ hedeflerimize taşıyacak olan en büyük gücümüzdür. Yaşadığı ülkeye, tarihimize, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan, çalışkan, üretken nesillerin filizlenmesinde rolleri büyüktür. Onların sevgi ve fedakârlıkla üstlendiği bu görev, bizlere de sorumluluklar yüklemektedir. Onların çalışma şartlarını iyileştirmek, özlük haklarını alabilmelerini sağlamak ve hayatlarının her alanında güven ve huzuru bulmalarının önünü açmak da bizlerin görevidir.”

Her zorlukta ön saftalar…

24 Kasım tarihinin; öğretmenlik mesleğinin ne kadar yüce bir meslek olduğunu hatırlamanın, Cumhuriyet’in öğretmenlerimizin azim ve emekleriyle ne denli güçlü olduğu bilincini tazelemenin tarihi olduğunu belirten Başkan Sürekli, mesajını şöyle sürdürdü; “Öğretmenlerimiz, her dönemde, her zorlukta en ön saftalardır. Dün olduğu gibi bugün de böyle. Milli Kurtuluş mücadelesinde, Cumhuriyet değerlerinin hayata geçirilmesinde, bugün koyduğumuz 2023 hedeflerimize giden yolda, salgında, afette ve her zorlukta rehber olmuşlardır. Hepsinin emekleri önünde saygıyla eğiliyorum. Ebediyete irtihal etmiş öğretmenlerimizi ve tarihte bugün, “Başöğretmen” unvanını almış Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü minnetle yad ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle; tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor; sağlık ve esenlikler diliyorum.’’

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.