AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ İLE EŞİ 1000 ADET BİLGİSAYAR BAĞIŞLADI. MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR BELGESİ.

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ CEYDA BÖLÜNMEZ İLE EŞİ 1000 ADET BİLGİSAYAR BAĞIŞLADI. MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR BELGESİ.

İZMİR İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ YAHŞİ’DEN ÇANKIRI AİLESİNE TEŞEKKÜR BELGESİ

A+A-

İzmir Milli Eğitim Müdürü Dr. Ömer Yahşi, uzaktan erişim engeli olan öğrencilere EBA sistemine uyumlu bin adet tablet ile eğitime vermiş olduğu destekten dolayı AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ve eşi Talip Çankırı’ya teşekkür belgesi takdim etti.

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, pandemi sürecinde evde eğitim gören dezavantajlı öğrenciler için harekete geçerek bin (1000) adet tablet dağıtımı gerçekleştirmişti. 

BİN ADET TABLET DAĞITILDI

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, “Pandemi sürecinde dezavantajlı öğrencilerin uzaktan eğitime katılım konusunda eksik kaldığını biliyorduk. Tablet projesini öğrencilerimizin eğitimine katkıda bulunmak adına eşim Talip Çankırı’nın desteğiyle hayata geçirdik. Eğitim öğretim döneminin hemen başında bin adet tableti 8’inci sınıfta okuyacak olan ve Liselere Geçiş Sistemi (LGS)’ye girecek olan dezavantajlı öğrencilere dağıttık. Biz İzmir’de bu konuda öncü olarak bir yol açmak istedik. Çankırı ailesi olarak eğitim ve öğretime bir nebze de olsa katkımız olduysa ne mutlu bizlere.’’ dedi.

Tablet projesinin hayata geçmesinde ve dağıtımında önemli katkısı bulunan Milli Eğitim Müdürlüklerine teşekkür ederek sözlerine devam eden Bölünmez Çankırı tüm Türkiye’ye çağırıda bulundu, ‘‘Proje için tüm hassasiyetleriyle dağıtımın tamamlanması adına yoğun mesai harcayan İl Milli Eğitim Müdürümüz Ömer Yahşi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ediyorum. Buradan bir kez daha çağırımızı yinelemek istiyorum. Evlerinizde atıl halde duran bilgisayar ve tabletlerinizi İl ya da İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerimize teslim etmeniz halinde gerekli bakım, onarım çalışmalarıyla kullanışlı hale getirilip ihtiyaç sahibi evlatlarımıza ivedilikle ulaştırılacaktır.” ifadelerini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.