AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ KIRKPINAR' SOYER İCRAATLARI İLE SINIFTA KALDI'

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ KIRKPINAR' SOYER İCRAATLARI İLE SINIFTA KALDI'

-AK PARTİLİ KIRKPINAR İZMİR’İN SORUNLARINI TBMM’DE GÜNDEME GETİRDİ

A+A-

 

AK Parti İzmir Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Yaşar Kırkpınar, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in icraatları ile sınıfta kaldığını söyledi.

TBMM Genel Kurulu’nda gündem dışı söz alarak İzmir sorunlarını dile getiren AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar, kentin koku, ulaşım ve alt yapı sorunları olduğunu belirtti.  Kırkpınar, konuşmasında, “ İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı icraatları ile yine sınıfta kaldı. Kentin kronik sorunları yerinde saymış 1 yıl daha kaybedilmiştir. Yerel seçimler öncesi kentin başta koku ve ulaşım problemleri olduğunu ifade edenler, aradan geçen 1 yıl gibi bir süreye rağmen, sorunlara duyarsız kalmışlardır. Özellikle yaz aylarında İzmir körfezinden yayılan ve şehrin üzerine adeta kabus gibi çöken pis koku probleminin ortadan kaldırılmasına ilişkin hiçbir adım atılmamıştır. Aynı şekilde kent içi ulaşım sıkıntısı devam etmektedir. İlçelerde su sıkıntısı devam etmekle birlikte İzmir her yağmur yağışında sulara teslim olmaktadır. Başta tarihi Kemeraltı çarşısı olmak üzere birçok işyeri ve evleri sular basmaktadır.  Oluşan manzaralar maalesef içler acısıdır” ifadelerini kullandı. 

Pandemi sürecinde elde edilen başarıyı Soyer’in kendisine mal etmeye çalıştığını vurgulayan Kırkpınar, “Corona virüs ile mücadelede hükümetin başarısını kendisine mal eden Soyer, bakanlıklarımızın mücadelesini görmezden gelerek bireysel bir takım faaliyetlerde bulunmuştur. Buradan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanına asli görevlerini unutmamasını hatırlatıyor, İzmir’in sorunlarına bir an evvel çözüm bulmasını bekliyoruz” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.