AK PARTİ İZMİR:'BU ŞEHRİN İNSANLARI;İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR MI DEĞERSİZ?'

AK PARTİ İZMİR:'BU ŞEHRİN İNSANLARI;İNSAN SAĞLIĞI BU KADAR MI DEĞERSİZ?'

AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli’den, Büyükşehir’e su tepkisi!!

A+A-

İzmir’de bazı ilçelerde yaşanan şebeke suyu ile ilgili tat ve koku sorunu, sonrasında ise tonlarca suyun sokaklara boşaltılması ile ilgili AK Parti’den tepki geldi.

İzmirlilerin büyük sıkıntı yaşadığı ve isyan ettiği su konusu ile ilgili AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’CHP’li Büyükşehir Belediyesi; İzmir’i tümüyle hiçe sayacak boyutta bir duyarsızlık içinde! On binlerce insan gün boyu can havli içinde, ‘Sularımız kokuyor!’ isyanındayken; sosyal medyada infial yaşanırken; İZSU sadece bir cümlelik açıklamayla durumu geçiştiriyor! Şikâyetleri yerinde inceleyen yok! Cadde ve sokaklara akıtılan tonlarca suyun hesabını veren yok!

Halkın karşısına çıkıp tatmin eden bir açıklama yapan hiç yok! Bu şehrin insanları; insan sağlığı bu kadar mı değersiz? Kabus gibi… Ve gerçekten sözün bittiği noktadayız.’’ dedi. İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Özgür Hızal ise, ‘’İzmir'de yıllardır kötü kokudan şikayetçiydik. Maalesef bugün o kötü koku içme sularımıza da bulaştı. İzmir, insan onuruna yaraşır bir yaşamı hak ediyor!’’ dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.