AK PARTİ İZMİR'DE İLÇE KADIN KOLLARI KONGRELERİ BAŞLADI...

AK PARTİ İZMİR'DE İLÇE KADIN KOLLARI KONGRELERİ BAŞLADI...

Mevcut Başkan Yıldırım, yeniden seçildi

A+A-

 

AK Parti’de İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başladı

AK Parti İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başlarken mevcut Başkan Şule Akman Yıldırım, yeniden başkanlığa seçildi. Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde, milletimizden aldığımız güçle, sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizi 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımızla, ekiplerimizi zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz’’ dedi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Şule Akman Yıldırım ise, ‘’Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren tüm arkadaşlarımla birlikte durmadan, yorulmadan, partimizin başarısı için çalışmayı amaçladık. Biz inandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız.’’ dedi.

AK Parti İzmir’de, İlçe Kadın Kolları kongresi Aliağa ile başladı. Kongreye, İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, İl Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Aliağa Belediyesi Açık Hava Tiyatorsu’nda, pandemi kurallarına riayet yapılan kongrede, mevcut başkan Şule Akman Yıldırım tek aday olarak çıktı. Kongrede konuşan İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’19 yıllık siyasi yolculuğumuzda, partimiz en büyük desteği, hep kadınlardan aldı. AK Parti kadınlarla güçlendi ve büyüdü. Türkiye’de kadınların siyasi hayata katılımına önem veren, kadınları yönetim kademelerinde en çok yer açan parti, AK Parti’dir. Kadınların siyasetteki yolunu açan Sayın Cumhurbaşkanımız Erdoğan öncülüğünde, milletimizden aldığımız güçle, sürekli kendimizi yenileyerek, geliştirerek inşallah ülkemize hizmet etmeye devam edeceğiz. Partimizi 2023 hedefine taşıyacak olan kadrolarımızla, ekiplerimizi zenginleştirerek yolumuza devam edeceğiz.’’ dedi.  Üye sayısı 5 milyon olan çok büyük bir kadın teşkilatı olduklarını dile getiren Büyükdağ, ‘’İzmir’de son 3 ayda, kadın üye sayımızı 22 binin üzerinde artırdık. Bir yandan üye çalışmalarımızı gerçekleştirirken, bir yandan da siyasette kadın yetiştirmeye gayret gösteriyoruz. Çünkü Türkiye’nin istikbalinin teminatı AK Parti’dir, AK kadınlarımızdır. Görevi devreden yönetim kurulu üyelerimize, dava arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Tekrar göreve seçilecek olan Şule Akman Yıldırım başkanımıza ve yönetimine başarılar diliyorum’’ dedi.

İnandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız…

 Mevcut İlçe Kadın Kolları Başkanı ve Başkan adayı olan Şule Akman Yıldırım ise, ‘’Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz bu yola koltuk hırsıyla, makam sevdasıyla değil, milletimize hizmet aşkıyla çıktık’ sözündeki anlamı idrak ederek 2001 yılında, daha iktidar olmamış bir partinin Aliağa gençlik kollarında siyasi hukuki işler birim başkanı olarak siyasete başladım. “Güçlü ve lider ülke Türkiye” idealine inanarak, bu ülkede taş üstüne taş koyanlardan olmak için gecemizi gündüzümüze kattık. Göreve geldiğimiz ilk andan itibaren tüm arkadaşlarımla birlikte durmadan, yorulmadan, partimizin başarısı için çalışmayı amaçladık. Kurulduğu günden itibaren kadınları siyasetin öznesi yapan, değer veren, ülkemize çağ atlatan Sayın Cumhurbaşkanımız ile aynı çatı altında siyaset yapıyor olmanın engin gururunu hep yaşadık, yaşamaya da devam ediyoruz. Bu bilinçle, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesine Aliağa’dan güçlü bir omuz verebilmek için çabalıyoruz. “Kadınlar siyasetin öznesidir” diyerek bizlere değer veren Cumhurbaşkanımıza layık olabilmek adına yollara düştük. Görevimizi layıkıyla yapabilmek için sadece seçimden seçime değil,  yönetimimle birlikte daima alanlardayız. Aziz milletimizin bize verdiği desteğin sürmesi için bir an bile boşluk bırakmadan, karamsarlığa kapılmadan hep vatandaşımızın yanında olduk. Biz inandığımız yolda yürümekten asla yılmayacağız. Kongremizin ülkemize, Ege’nin incisi İzmir’imize ve güzel ilçemize hayırlı olmasını temenni ederim.’’ dedi.

Kongrede, tek aday olan mevcut Başkan Şule Akman Yıldırım, tekrardan Aliağa İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak seçildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.