AK PARTİLİ BÜYÜKKESİM'DEN FAHİŞ FİYAT UYGULAMASINA ÇOK SERT YANIT

AK PARTİLİ BÜYÜKKESİM'DEN FAHİŞ FİYAT UYGULAMASINA ÇOK SERT YANIT

Kemal Büyükkesim'den fahiş fiyat uygulamasına sert tepki!

A+A-

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Eski Sekreteri Kemal Büyükkesim, market, AVM ve bazı iş yerlerinin yiyecek, gıda satışlarını fahiş fiyatlarla satışa sunmalarına tepki gösterdi. Bu durumun fırsatçılık olduğunu söyleyen AK Partili Kemal Büyükkesim , “Ürün fiyatlarının salgın öncesi fiyat üzerinden satışı konusunda hassasiyet göstererek, birbirimize destek olalım” diye kaydetti. 

AK Parti Büyükşehir Belediyesi Eski Meclis Üyesi ve AK Parti Grup Eski Sekreteri Kemal Büyükkesim sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj şöyle;

Virüsün dili, dini, ırkı ve herşeyden önce siyaseti olmaz. Tüm dünyayı esareti altına alan Covid-19 virusünde birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde olmamız gerekiyor. Gecesini gündüzüne katarak, canı pahasına çalışan başta sağlık personellerimiz, güvenlik güçlerimiz, polislerimiz, devlet erkanlarımız, vali, kaymakam, belediye başkanlarımız ve muhtarlarımız olmak üzere tüm milletimize teşekkür ediyorum.

Bu salgına karşı herşeyden önce birlik ve beraberlik ve dayanışma çatısı altında olmamız gereken bir süreçteyiz. Devlet erkanlarımızın almış olduğu karar doğrultusunda, sağlık tedbirlerimizi sağlamak adına #evdekal çağrısına uyarak, salgının yayılma hızını kontrol altına almamız gerekiyor. Bu süreçte yüzlerce esnafımız iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı. Kapanan iş yerlerinin de bir an önce açılmasını sağlamak ve esnafımızın ekonomik faaliyetlerine geri dönmeleri için tüm milletimizin bu süreçte evde kendi izolasyonunu sağlaması gerekmektedir.

#Evdekal çağrısına milletimizin büyük çoğunluğu uyum sağlarken, üzülerek belirtmek istiyorum ki bilhassa genç arkadaşlarımız başta olmak üzere bazı vatandaşlarımız hassasiyet göstermeyip kendini muhafaza etmesi gereken süreci, tatil süreci gibi algılayarak dışarıda vakit geçirmekte. Salgının yayılım hızının kontrol altına alınmamasına sebebiyet veren herkes bu sürecin uzamasına ve vaka, ölüm sayılarının artmasına sebep olmaktadırlar.

Esnafın bir an önce iş yerlerinin açılması için #evdekal çağrısına özen göstermemiz gerekmektedir. Ekonominin ve üretimin durmaması adına, sokağa çıkma yasağı uygulanmasa da restaurant, cafe, kuaför, berber, kapalı çarşı gibi yerler, milletimizin sağlığı adına dükkanlarını kapatmak zorunda kaldı. Bu süreçten en çok da ekmek parasından olan esnafımız etkilenecekken, market, AVM ve bazı iş yerlerinin yiyecek, gıda satışlarını fahiş fiyatlarla satışa sunmaları esnafımızı daha zorda bırakmakta.

Bunun fırsatçılık olduğunu belirtmek isterim. Millet olarak dayanışma içinde olmamız gereken süreçte, et, sebze, meyve, gıda, kişisel temizlik ürünlerinde fiyat artışlarının boy göstermesinin hazin bir durum olduğunu belirtmek isterim. Eve ekmek dahi götürmekte zorlanan vatandaşlarımız, fiyatı ikiye katlanan ürünleri almakta zorlanmaktalar. Lütfen böyle bir zamanda birbirimize destek olalım. Ürün fiyatlarının salgın öncesi fiyat üzerinden satışı konusunda hassasiyet göstererek, birbirimize destek olalım.

Covid-19 salgınının bir an önce son bulmasını umuyor, milletimizin üzerine düşen izole önerilerine özen göstererek müsterih olmasını dileyerek, yiyecek - gıda ürünlerimizin fahiş fiyatla satışa sunularak, salgın sürecinin fırsata çevrilmemesini temenni ederim.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.