AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ GRUŞÇU'NUN DAĞITTIĞI 'ATATÜRK BÜSTÜ'NE TEPKİ

AK PARTİLİ SÜREKLİ'DEN CHP'Lİ GRUŞÇU'NUN DAĞITTIĞI 'ATATÜRK BÜSTÜ'NE TEPKİ

AK Parti İl Başkanı Sürekli, ‘’ Her vatansever, bu fotoğrafı gördüğünde yanlışı da görür’’

A+A-

 

İzmir’de, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu’nun muhtarlara dağıttığı Atatürk büstü tartışmalara neden oldu. Büstün Atatürk’e benzememesi ve altında ‘Kurmay Albay Mustafa Kemal’ yazmasına tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, ‘’CHP’nin elinden yok sayılamayacak bir “Atatürk” faciası daha! Aslında çok söze hacet yok! Her vatansever, bu fotoğrafı gördüğünde yanlışı da görür. Cumhuriyet ve vatan dendiğinde, kendilerini boy aynasında gören CHP’nin aklı; Milli Kurtuluşumuzun ve kuruluşun mimarı Atatürk’e bu saygısızlığı yaparken, bu gaflete düşerken neredeydi bilmiyoruz!’’

Cumhuriyet Halk Partisi Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu, ilçedeki muhtarlara gerçekleştirdiği ziyaretlerde Atatürk büstü hediye etti. Üzerinde 'Kurmay Albay Mustafa Kemal' yazılı büstlerin, Mustafa Kemal Atatürk'e benzememesi tartışma yarattı. 

Milli ve tartışmasız bir değerin, böylesi bir gafletle sunulması hakarettir!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında olaya tepki göstererek, ‘’CHP’nin elinden yok sayılamayacak bir “Atatürk” faciası daha! Aslında çok söze hacet yok! Her vatansever, bu fotoğrafı gördüğünde yanlışı da görür. CHP Konak İlçe Başkanlığı’nın bir muhtara hediye ettiği Atatürk heykelindeki surete ve altındaki yazıya dikkat etsin yeter! Milli ve tartışmasız bir değerin, böylesi bir gafletle sunulması hakarettir! Altına yazdırdıkları “Kurmay Albay Mustafa Kemal” ünvanı ise ya bilgisizliktir ya da umursamazlık ve özensizlik! Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e sadece kendilerinin sahip çıktığını sanan CHP; ‘değersizleştirme’nin en çarpıcı, en kabul edilemez örneğini sergilemiştir. Ve bunun savunulacak hiçbir tarafı yoktur! Hatırlatmak isteriz ki; Atatürk; 1 Haziran 1915’te Albay, 1 Nisan 1916’da Tümgeneral olmuştur. Büyük zaferden önce de ayrıldığı askerliğe Başkomutan olarak dönmüştür. 19 Eylül 1921 tarihinde de ‘Mareşal” ve "Gazi" ünvanını almıştır! Cumhuriyet ve vatan dendiğinde, kendilerini boy aynasında gören CHP’nin aklı; Milli Kurtuluşumuzun ve kuruluşun mimarı Atatürk’e bu saygısızlığı yaparken, bu gaflete düşerken neredeydi bilmiyoruz! Ancak, bu hakareti görmezden gelmek mümkün değildir; affı yoktur!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.