ALTAY'DA SOLA PLOVDİVLİ KARAGAREN

ALTAY'DA SOLA PLOVDİVLİ KARAGAREN

Altay’da sola Karagaren 

A+A-

 

Altay’da ligin kalanı için hazırlıklar devam ederken, yönetim de yeni sezonun planlamasına başladı. Korona Virüs salgını sebebiyle liglere verilen aranın ardından Süper Lig şansını sonuna kadar kullanmakta kararlı olan siyah-beyazlılar bir yandan da ligin hemen ardından başlaması beklenen transfer sezonunu en iyi şekilde değerlendirmek için kolları sıvadı. Yeni sezon için takviye edilecek mevkilerin başında gelen sol kanat için Altay’ın gündemine Bulgar futbolcu Bircent Hamdi Karagaren geldi.

Bulgaristan’ın Lokomotiv Plovdiv Kulübünde forma giyen Bircent Hamdi Karagaren, kırmızı-siyahlı takımda yükselen grafiği ile dikkat çekiyor. 1.79 m. boyundaki Bulgar futbolcu, bu sezon takımının 26 maçında forma giyerken, 7 gol ve 3 asist ile skora katkı koydu. 2018 yılında bu kulübe transfer olan Karagaren toplam 52 maçta görev alırken 10 gol kaydetti. 10 numara pozisyonunda da görev yapabilen ve ara transfer döneminde Mehmet Altıparkmak’ın çalıştırdığı Akhisarspor’un gündemine gelen Bulgar futbolcunun transferinin Altıparmak’ın istifasının ardından gerçekleşmediği öğrenildi. 

Bulgaristan Ligi’nde birçok defa haftanın karmasında kendine yer bulan ve 1 kez Bulgaristan Milli Takımı’na çağrılan Karagaren sezon sonu itibarıyla serbest kalıyor.  Siyah-beyazlı kulübe önerilen Bircent Hamdi Karagaren’in en büyük avantajı ise Türkçe konuşuyor olması. Bu sebeple Türkiye’de forma giymeyi istediği belirtilen Bulgar futbolcu ile bazı Süper Lig kulüplerinin de ilgilendiği, ayrıca sezon ortasında kendisini isteyen Mehmet Altıparmak’ın şu anda çalıştırdığı Hatayspor’un da Karagaren’e bir teklif sunabileceği kaydedildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.