BALÇOVA 30 AĞUSTOS'U ÇOCUKLARA ANLATTI

BALÇOVA 30 AĞUSTOS'U ÇOCUKLARA ANLATTI

Balçova’da Çocuklara Zafer Bayramı Şenliği

A+A-

 

Balçova’da 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında çocuklar için bir şenlik düzenlendi. Başkan Fatma Çalkaya “Çocuklarımıza her fırsatta Şanlı Tarihimizi ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anlatacağız” dedi.

            Bağımsızlığımızı kazandığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yıldönümünde Balçova Belediyesi, ilçedeki çocuklar için bir etkinlik düzenledi. Kitabın ve bilginin öneminin anlatıldığı Hayal Dünyası isimli tiyatro oyunun ardından masal kahramanları çocuklara eğlenceli dans etkinlikleri yaptırdı. Balçova Belediyesi Spor Müdürlüğü de çocuklara halat çekme, çuval yarışı gibi unutulmaya yüz tutmuş oyunlar ve yarışmalar düzenledi. Alanda eğlenen çocuklara patlamış mısır ve pamuk şeker dağıtıldı.

            Çocuklarla birlikte etkinliklere katılan Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Bağımsızlığımızın şanlı tarihini ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü çocuklarımıza farklı bir şekilde anlatmak istedik. Hem bilginin önemini hem de bağımsızlığını eğlenerek öğrendiler. Biz, her fırsatta Cumhuriyet Değerlerimizi çocuklarımıza anlatacağız” diye konuştu. Balçova’da üç gün sürecek olan Zafer kutlamaları Cenk Bosnalı ve Kaset Grubu konserleri ile devam edecek. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.