BALÇOVA MUHTARLARINI AĞIRLADI

BALÇOVA MUHTARLARINI AĞIRLADI

Başkan Çalkaya’dan Muhtarlar Onuruna Yemek

A+A-

Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, 19 Ekim Muhtarlar günü nedeniyle ilçede hizmet veren Mahalle Muhtarları onuruna yemek düzenledi. 

 Her ay sonunda mahalle muhtarları ile koordinasyon toplantısı yaparak mahallelerdeki sorunları ve yapılacak hizmetleri birinci ağızdan dinleyen ve çözümler üreten Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle ilçe muhtarları ile yemekte bir araya geldi. Fevzi Çakmak Mahallesi Muhtarı Hakan Özsoy, Teleferik Mahallesi Muhtarı Necmi Geçim, Çetin Emeç Mahallesi Muhtarı Recep Pervanlar, Eğitim Mahallesi Muhtarı Sami Koçyiğit, Onur Mahallesi Muhtarı Hamit İhsan Tanes, Korutürk Mahallesi Muhtarı Birnur Aksoy Özsucu, İnciraltı Mahallesi Muhtarı Ali Osman Güler ve Bahçelerarası Muhtarı Erkan Mutlu ile belediye bürokratlarının katıldığı yemekte mahallelerin sorunlarını da konuşuldu.

Balçova’daki 8 mahalle muhtarını Halka birlikte hizmet ettiği mesai arkadaşları olarak gördüğünü ifade eden Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya “Yaklaşık iki yıldır koronavirüs salgını nedeniyle çok zor günler geçiriyoruz. Bu zor günlerde vatandaşlarımıza daha çok destek olmak amacıyla Muhtarlarımız ile uyum içinde çalışarak en iyi hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Bugün de Demokrasimizin bel kemikleri Muhtarlarımız için özel bir gün. Biz de onlarla birlikte bu anlamlı günde birlikte olarak kendilerine her zaman destek olacağımızı bir kez daha ifade ettik” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.