BALKAN GÖÇMENLERİNDEN CHP’YE TEBRİK VE DESTEK ZİYARETİ

BALKAN GÖÇMENLERİNDEN CHP’YE TEBRİK VE DESTEK ZİYARETİ

YÜCEL, İKTİDARA YÜRÜRKEN SİZLERE İHTİYACIMIZ VAR

A+A-

 

Balkan ve Rumeli Göçmenleri derneklerinin oluşturduğu 5 Federasyonun başkan ve üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ziyaret etti. Federasyon başkanları Deniz Yücel ve yeni seçilen yönetimine başarılar dilerken, kurulması düşünülen Balkan Masası içinde destek istedi.

37.Olağan CHP İzmir İl Kongresinde il başkanlığına yeniden seçilen Deniz Yücel ve yönetimine, Sivil Toplum Kuruluşlarının tebrik ziyaretleri devam ediyor. Balkan ve Rumeli Göçmenleri de Federasyon ve dernek temsilcileri ile birlikte Yücel’e tebrik ziyaretinde bulundu. Balkan ve Rumeli göçmenlerinin kendisi ve partisi için çok önemli olduğunu ifade eden CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, “büyük acılar çektikten sonra anavatanlarına göç etmiş olan balkan göçmenlerimiz, Atatürk’ün ve onun kurduğu cumhuriyetin en büyük savunucularındandır. Bunun içindir ki, bu zamanlarda sizlere çok daha fazla ihtiyacımız var” dedi. Yücel, ziyarette şu açıklamaları yaptı.

HALKIN SORUNLARI HALKA TEPEDEN BAKARAK ÇÖZÜLMEZ

İzmirlilerin ve Sivil Toplum Kuruluşlarımızın yeni dönemde bizlere verdikleri destek ve gerçekleştirdikleri ziyaretler bizleri hem çok mutlu ediyor hem de bizlere büyük güç veriyor. CHP İzmir İl Yönetimi olarak bizler, sizlerden aldığımız bu gücü yine sizlere hizmet olarak vermeye hazırız.  Vatandaşa hizmet nutuk atarak, bugün söylediğini ertesi gün yalanlayarak, saraylardan halkı hor görerek yapılmaz. Bunun içindir ki örgütlerimiz ve belediye başkanlarımızla halkımızla iç içeyiz. Dert dinliyor çözüm üretiyoruz. Bizi eleştirenleri hain ve terörist ilan etmiyor, o eleştirilerden yararlanarak doğru işler yapmaya çalışıyoruz.  Bunun içindir ki, Türkiye’nin çok kötü yönetildiği bu zamanlarda, gidişatı değiştirmek için CHP iktidara yürürken, sizlere çok daha fazla ihtiyacımız var. Balkan göçmeni vatandaşlarımız, büyük acılar çektikten sonra anavatanlarına göç etmiş Atatürk’ün ve cumhuriyetin en büyük savunucularıdır. Ülkemizin sınırlarında, ekonomisinde, demokrasisinde bugün yaşanan büyük krizlerin sebebi de kurucu değerlerimizden ve cumhuriyet ilkelerinden uzaklaşılmasıdır. Bu ülkede barış ve refah içinde yaşamak, demokrasimizi kalıcı bir şekilde yeniden inşa etmek istiyor, bu bilinçle çalışarak iktidara yürüyoruz. Bu yol da sizlerin desteği çok ama çok önemli. Bugün bu desteği verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bizlerde sizlerin tüm sıkıntılarını çözmek için ve kurma hazırlığında olduğunuz Balkan Masası için üstümüze düşeni yapacak, elimizden gelen desteği vereceğiz.

FEDERASYON BAŞKANLARINDAN TEMSİLİYET TEŞEKKÜRÜ

Balkan Göçmenleri Derneklerinin oluşturduğu 5 ayrı Federasyonun başkanı da yaptıkları konuşmalarda,  göreve yeniden seçilen CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’i ve yönetimini tebrik ederek, oluşturulan yönetim kurulunda Balkan göçmenlerinin de temsilini sağladığı için Deniz Yücel’e teşekkür etti. Federasyon başkanları, kurma hazırlığında oldukları Balkan Masası içinde Yücel’den destek isteyerek, kurulacak masanın göçmen vatandaşların ortak temsil edilmesi ve tüm kurumlarla iletişimlerinin sağlanmasında önemli rol oynayacağını ifade ettiler.    

Ziyarete  İzmir Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap Savaşan, Ege Balkan Rumeli Dernekleri Federasyonu Başkanı Süleyman Pehlivanoğlu, Ege Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı Hüseyin Kocaman, Uluslararası Balkan Dernekleri Federasyonu Başkanı Ekrem Selimler ve İzmir Giritliler ve Mübadiller Federasyonu Başkanı Zafer Güzelkasap ile birlikte,  Balkan ve Rumeli Göçmenleri derneklerinin başkan ve üyeleri katıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.