BBP AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

BBP AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile yönetim kurulu üyeleri, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'yi ziyaret etti.

A+A-

 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı'na atanan Kerem Ali Sürekli'ye hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiren BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, ülkenin zor günlerden geçtiğini ve bu nedenle hem içeride hem de dışarıda birlik olmak zorunda oldukları bilincinde olduklarını söyledi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin söylemleri başta olmak üzere ülkenin güneyindeki terör koridorundan, Akdeniz'de gelinen duruma kadar ilk günden beri parti olarak bir çok konuyu eleştirdiklerini, ancak gelinen noktada BBP'nin siyasi söylemlerinin hayata taşınması karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, "Gerek şehit liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu gerekse parti genel başkanımız Mustafa Destici'nin batılı ülkelerin ve ABD'nin politikalarına, siyasetine karşı tutumu zerre değişmedi. Bugünlerde bizim söylemlerimiz hem iç hem de dış politikada hayata taşınıyor. Türkiye, Muhsin Başkan'ın inandığı, hayalini kurduğu yerli ve milli bir duruş sergiliyor. İnşallah ekonomiden siyasete, spordan sanata bu yöneliş meyvelerini verecektir. Biz milletçe zor günlerde dik durup doğru yürümeyi bilen bir toplumuz. Türk tarihi bunun örnekleriyle doludur. Karşımızda yine yeniden emperyalizme bulanmış batılı godoman sürüsü var. Tarih diyalektiği dün neyse bugünde odur. Hem devletimizi hem de aziz Türk Milletini yükseltmek ve yüceltmek için siyasi mücadelemizi sürdüreceğiz." diye konuştu.

BBP'lileri Ak Parti İzmir İl Başkanlığı'nda konuk eden il başkanı Kerem Ali Sürekli, ziyaretten duyduğu hoşnutluğu ifade ederek Cumhur İttifakı'nın İzmir ayağının süreceğine inandıklarını söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.