BORNOVALININ UMUDU TUNÇ BAŞKAN..BORNOVA'DA ÇÖP DAĞLARI...

BORNOVALININ UMUDU TUNÇ BAŞKAN..BORNOVA'DA ÇÖP DAĞLARI...

Şarkıya, türküye 35 milyon lira Bornovalının beklediği asıl hizmetlere 10 milyon bütçe ayıran Belediye Başkanı İduğ'a, Bornovalılar büyük tepki gösteriyor.

A+A-

Bornovalıların çöp ve beraberindeki temizlik şikayetlerinin ardı arkası kesilmiyor. Bornova Belediyesi'nin meclis toplantısında bu ve benzeri hizmetlere 10, eğlence, konser vs gibi etkinliklere 35 milyon lira bütçe ayırması Bornova'da tepkilere neden olurken, Başkan Mustafa İduğ'un ilgisizliği de ilçe halkını çileden çıkarıyor. ETKİ TV'ye özellikle toplanmayan çöpler nedeniyle yoğun şikayetler ve paylaşımlar geliyor...

SON FOTOĞRAFLAR GAZETECİ ANNEDEN

ETKİ TV'ye ulaşan son fotoğraflar ise Bornova'da bir okulda oğlunu okutan gazeteci anneden. Fotoğraflarda okul yolu ve önündeki çöp dağları dikkat çekiyor. Hem okul yönetiminin hem de velilerin Bornova Belediyesi'ne yaptığı şikayetler ise dikkate alınmıyor. Tüm belediye meclisine laptop alan, şarkı, türküye tam 35 milyon lira alan Başkan İduğ'un ilgisizliği karşısında veliler İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'den yardım isteyeceklerini belirtiyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.