BORNOVALI'YA 10 ÇALGI ,ÇENGİYE 35 MİLYON LİRA PARA HARCAYACAK

BORNOVALI'YA 10 ÇALGI ,ÇENGİYE 35 MİLYON LİRA PARA HARCAYACAK

Bornova Belediye Başkanı İduğ'dan Bornovalı'ya ihanet gibi bütçe

A+A-

Önce ruhsatsız binaya ses çıkarmayan sonra meclis üyelerine belediye bütçesinden Bornovalı'nın parasından laptop alan, Bornova'nın aykırı belediye başkanı Mustafa İduğ, Bornovalılara ihanet gibi bir bütçeye onay veriyor. Bornova'da küçük esnafa ruhsat işlemlerinde yüzde bin 500 zam yapan İduğ, Bornova'ya, Bornovalılara harcanması gereken bütçeyi de çarçur etmeye hazırlanıyor

YOLA 10 ŞARKI TÜRKÜYE 35 MİLYON

Belediye Başkanı İduğ'un aldığı kararlardan biri de Bornovalı'ya ihanet eden cinsten. Belediyenin kararına göre kent içi yolların tümünün onarım ve bakımı için sadece 10 milyon TL ayrılırken kültür işleri bütçesi yüzde 60 arttırıldı. Bu müdürlükteki temsil tanıtım giderindeki artış yüzde 35 olarak gerçekleşti. Alınan karara göre acil bakım isteyen bozuk olan Bornova'nın yollarına  az bütçe ayrılırken, konser, söyleşi gibi etkinlikler için tam tamına 35 milyon lira harcanacak. 

NEREYE HARCAYACAKSIN 35 MİLYON LİRAYI

Bornova Belediye Başkanı İduğ'un tanıtım adı altında ayırdığı 35 milyon yani eski para ile 35 trilyon lirayı nereye harcayacağı merak konusu oldu. Başkan İduğ'u bu konuda geçmişte Bornova Belediyesi'nde benzer görev yapmış, Olgun Atila döneminde belediyedeki işine son verilmiş ancak İduğ'un başkan olmasıyla birlikte yeniden belediye de etkin bir müdürlüğe yerleştirilen bir isimin etkili olduğu belirtiliyor.

İzmir'in şirin ilçelerinden Bornova'daki gelişmeler yakında haber portalımızda yer alacak...

 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum