CEMİL TUGAY PARALARINI VERMEDİĞİ EMEKÇİ ÇOCUKLARININ KREŞİNE ZAM YAPTI..

CEMİL TUGAY PARALARINI VERMEDİĞİ EMEKÇİ ÇOCUKLARININ KREŞİNE ZAM YAPTI..

Karşıyaka Belediyesi çalışanları başkan Cemil Tugay'ı insafa çağırdı..

A+A-

İçi adeta boşaltılan, piyasaya ve bankalara milyonlarca lira borcu olan Karşıyaka Belediyesi'nde gerginlik hat safhada. Belediyede çalışan yüzlerce memurun memur toplu sözleşme ücretleri aradan üç hafta geçmesine karşın yatırılmadı. Memurlar, sözleşmeye dayalı denge tazminatlarını alamazken, KENT A.Ş'de çalışan emekçilere de yarım maaş verildi. KENT A.Ş çalışanlarının alacaklı olduğu 4 ikramiyenin ise ne zaman verileceğinin belli olmadığı söylendi.

ÇALIŞANA KREŞ DARBESİ

İşçinin, memurun alın terini veremeyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay bugün çalışanlarına bir darbe daha indirdi. Karşıyaka Belediyesi'nde çalışan işçilerinin çocuk kreş ücretlerine yüzde yüz zam yapıldı. Kreş ücreti tek çocuk için 650 lira oldu. Karşıyaka Belediyesi çalışanları haber merkezimizi telefon ve mail yağmuruna tuttu. Gelen mailler arasında en çok yazılan ise bankadan çocukları için kredi alan e alacakları yatmadığı için kredilerinin geri ödemesini yapamayan emekçilerden oldu.

Karşıyaka Belediyesi'nde bekleyiş sürüerken bugün bazı STK'larla (Sivil Toplum Kuruluşları) bir araya gelen Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay, Karşıyaka'yı örnek belediye yapacaklarını söyledi...

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.