CHP BAYRAKLI: 'TUNÇ SOYER'İN YANINDAYIZ'

CHP BAYRAKLI: 'TUNÇ SOYER'İN YANINDAYIZ'

CHP BAYRAKLI'DAN ANLAMLI DESTEK "BELEDİYE VE BÜYÜKŞEHİR'ÎN YANINDAYIZ"

A+A-

 

CHP Bayraklı ilçe başkanı Avukat Pınar Susmuş, Korona Virüsü salgını nedeniyle devletin ve yerel yönetimin aldığı tüm tedbirler ve çalışmaların yanında olduklarını açıkladı.

CHP Bayraklı ilçe başkanı Pınar Susmuş, Dünyada ve ülkemizde etkili olan COVID-19 salgını malesef ürkütücü boyutlara ulaştı. İnsanlığı tehdit eden Corona virüsünün Bayraklı'da kendisini gösterdiğini belirterek, Bu aşamada, hem devletimizin ve hem de uzmanların uyarılarına titizlikle uyulması, çok gerekli olmadıkça evden çıkmamak, dışarı çıkmak zorunda olan vatandaşlarımızın da sosyal mesafeyi korumak, maske ve eldiven gibi önlemleri uygulamak hem kendilerine hem de topluma karşı sorumluluğu vardır. Hem kendimizi hem de çevremizdekileri korumak için son derece dikkatli olarak ellerimizi sık sık yıkamamız gerektiğini bir kez daha yineliyoruz dedi.

 "PARTİLİLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Pınar Susmuş konu ile ilgili açıklamasının devamında şunları söyledi;

"Bu süreçte en büyük sorumluluk bireylere sonra devletimize ve yerel yöneticilerimize düşmektedir. Devletimizin ve yerel yönetimlerimizin maddi durumları tüm kamuoyunun malumu.Bayraklı Belediyemizin ve Büyükşehir Belediyemizin yaptığı sosyal yardımlara ilave olarak CHP Bayraklı Bayraklı ilçe Örgütü olarak bu zor günlerde bizde halkımızın yanında olmak, onlara insan odaklı siyaset anlayışımızla bir nebzede olsa yardım eli uzatmak istedik. Elimizden geldiğince gücümüzün yettiğince ihtiyaç sahibi vatandaşımıza erzak paketleri dağıttık. Günlerdir bu uğurda emek veren başta gençlerimiz olmak üzere,  Bayraklı ilçe binamızın fedakar çalışanlarına, Bayraklı ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, Gençlik Kolu Başkanımıza, Kadın Kolu Başkanımıza ve gönüllü olarak bu yardımlaşmaya maddi ve manevi destek veren Belediye Meclis Üyelerimize ve partililerimize çok teşekkür ederim. Bayraklı ilçe Başkanı olarak bu çalışmanın içinde bizzat yer almaktan ve bu anlamlı dayanışmanın bir parçası olmaktan onur ve gurur duydum."

Susmuş konuşmasının devamında;

“BİRLİK-BERABERLİK BUGÜNLERDE ÇOK ÖNEMLİ”

"Bugünlerin birlik beraberlik içerisinde dayanışma ile daha çabuk atlatılacağını unutmamamız gerek. Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı ilçe örgütü olarak, bu sürecin maddi manevi en az hasarla atlatılması için toplum yararına alınacak tüm kararlara destek olacağımızı tekrarlıyoruz." dedi.

 
 
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.