CHP ÇİĞLİ İLÇE ÖRÜTÜ GENÇLERİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ'NDE EYLEM BAŞLATTI

CHP ÇİĞLİ İLÇE ÖRÜTÜ GENÇLERİ ÇİĞLİ BELEDİYESİ'NDE EYLEM BAŞLATTI

CHP'li gençler Çiğli belediyesi önünde eylemde !

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli ilçe örgütü üyesi gençler Çiğli belediyesi önünde Çiğli belediye başkanı Utku Gümrükçü ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na seslerini duyurmak için pankart açtı. 

CHP 'li gençler pankart ve dövizlerle seslerini duyurmak için açtıkları pankarta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na " Sayın Genel Başkanım Biz Çiğli'ye sahip çıktık . Çiğli bize sahip çıkmadı." Dövizler de ise " Başkan Örgütüne sahip çık. Bize verilen sözlerin yerine getirilmesini istiyoruz." diyerek belediye önünde oturma eylemine başlandı.

Haber sitemize konuşan gençlerden Vedat Ergün " yerel seçimler dahil , tüm seçim çalışmalarında en önde aktif olarak çalışan biziz ! Partimizin her türlü çalışma ve faaliyetlerinde en önde elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz.Emek harcayan biz ama işe alınan başka arkadaşlar, biz adalet istiyoruz. Emeğimizi hakkını istiyoruz. Bize verilen iş sözlerini tutulmasını istiyoruz.Emekli olmaya hak kazanan işçilerin , çocukları işe başlatılıyor , bunu kabul etmiyoruz.İki buçuk yıldır iş bekliyorum." diyerek seslerini duyurulması için eylem kararı aldık diyerek açıklama yaptı.

Kaynak:Egeden Güncel Haber Sitesi

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.