CHP İZMİR EĞİTİM ORDUSUNU ONURLANDIRDI 

CHP İZMİR EĞİTİM ORDUSUNU ONURLANDIRDI 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanlığı düzenlediği organizasyonla, seçimler öncesi örgüte eğitimler veren parti eğitmenlerini bir araya getirdi. Gecede 70 eğitmene teşekkür plaketleri verildi.

A+A-

 

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Eğitim Sekreteri Yasemin Menokan Kılıç ve bir önceki İl Eğitim Sekreteri  Binali Gül'ün katılımıyla Asansör restoranda yapılan organizasyonda parti üyelerine, belediye başkan adaylarına ve parti yöneticilerine 31 Mart yerel seçimleri öncesi eğitim veren Parti Eğitmenleri  bir araya geldi. Parti Eğitmenleri onuruna verilen yemekte konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, "Bu partide hakkı ödenemeyecek bir kesim varsa, o da parti okulu eğitmenlerimizdir" dedi. Yücel konuşmasında şunları söyledi.

HAKKINIZ ÖDENMEZ

Partimizin 31 Mart seçimlerinde elde ettiği başarının baş mimarlarından eğitim ordumuzun değerli eğitimcileri ile bir arada olmaktan son derece mutluyum. Şunun çok iyi bilincindeyiz: Bu partide hakkı ödenemeyecek bir kesim varsa, o da parti okulu eğitmenlerimizdir. Sizler gece demeden, gündüz demeden İzmir'in dört bir yanında eğitimler verdiniz. Sandık görevlisinden, yöneticisine, meclis üyesinden, belediye başkanına, Bergama’dan, Seferihisar’a, Ödemiş’ten, Beydağ’dan Karaburun’a kadar her ilçede örgütümüzü seçimlere hazırladınız.  Ben eğitimci bir annenin evladıyım. Hangi konuda olursa olsun, hayatın hangi alanında olursa olsun eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyim. Bu sebeple sizlerin fedakarca çalışmalarınızı, karşılık beklemeden harcadığınız emekleri çok kıymetli buluyorum. Bu gece elbette ki bu emeklerinizin karşılığı olamaz ama küçük bir teşekkür olarak kabul edip katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum.

YALAN VE İFTİRA KAMPANYASI KAYBETTİ

31 Mart Yerel seçimlerinde  Cumhur ittifakının devletin tüm imkanlarını, ele geçirdiği ve yandaşlaştırdığı medya kuruluşlarını kullanarak yarıştığını ve akıl almaz iftiralarla milleti kandırmaya çalıştığını söyleyen CHP İl Başkanı Yücel " Bu adaletsizce, yalan ve iftiralarla sürdürdükleri seçim kampanyalarına, biz halkımıza doğruları söyleyerek ve eğitimcilerimizin verdiği eğitimlerle donanmış kadrolarımızla karşılık verdik. 31 Mart'ta yalan ve iftira kampanyası kaybetti. 31 Mart'ta dürüstlük, hizmet, samimiyet ve demokrasi kazandı. Bu başarı, Genel Başkanımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun kimseyi ayrıştırmayan, kimseyi ötekileştirmeyen, herkesi kucaklayan siyaset anlayışının ve bu anlayışa göre sizlerin verdiği eğitimlerin sonucudur.  Bu başarı; Cumhuriyet Halk Partisinin ve Cumhuriyete, Demokrasiye, hukukun üstünlüğüne inanan, Çağdaş ve İnsanca yaşamak isteyen tüm yurttaşlarımızın başarısıdır" dedi.

Gecenin finalinde organizasyona katılan tüm parti eğitmenlerine adlarına özel hazırlanan plaketler verildi. Çekilen toplu fotoğrafla organizasyon sona erdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.