CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL MARDİNLİLER İLE BULUŞTU

CHP İZMİR İL BAŞKANI DENİZ YÜCEL MARDİNLİLER İLE BULUŞTU

Yücel, “Her vatandaşımızın görüşünü değerlendirerek ilerliyoruz”

A+A-

 

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Mardinliler Federasyonu’nda (İMAF) düzenlenen kahvaltılı buluşmaya katıldı. Yücel, “Her vatandaşımızın görüşünü değerlendirerek ilerliyoruz” dedi. 

İMAF Genel Başkan Vekili Sait Karaaslan yönlendirici olduğu toplantıya yoğun bir katılım gerçekleşti. İlk sözü alan İMAF Genel Başkanı Ahmet Tunç, İzmir’in en büyük yöre topluluklarından biri olduklarının altını çizerek, “Mardinlilerin çatı yapısı olan bir federasyonuz. Açıkçası siyasi partilerden beklentilerimiz var. Yerel yönetimlerden beklentilerimiz var. İzmir’in yerel yönetimlerini elinde tutan CHP’den elbette daha fazla beklenti içinde. Bugün burada dernek başkanlarımız ve hemşerilerimiz size görüşlerini aktaracak. Buraya kadar geldiğiniz için çok teşekkür ederiz” sözlerine yer verdi. 

Toplantıda söz alan STK başkan ve temsilcileri yerel yönetimlerle iletişimin daha güçlü olması gerektiğiniz söyledi. Katılımcılar toplumsal sorunlar konusunda da CHP’nin yeteri kadar etkin olmadığını savundu. 

Katılımcıların eleştirileri ve önerilerini dinleyen CHP İl Başkanı Deniz Yücel, “Biz CHP olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Elbette eksiklikler var. Onları gidermek için çaba göstereceğiz. Bu tür toplantılar da zaten bu amaçla yapılır” ifadelerine yer verdi. 

İMAF binasında düzenlenen etkinlikte Yücel,  İMAF Başkanı Ahmet Tunç ve yönetim kurulunu da tebrik etti. Yücel, “Yönetiminize hayırlı olsun ziyareti yapmak içinde bulunduğumuz koşullardan dolayı geç oldu. Ama, sizleri daima takip ediyoruz. Bundan sonra da kentimize yapacağınız katkılarda sizinle daime irtibat halinde olacağız” diye konuştu. 

Yücel, yöneltilen eleştirileri dikkatle dinlediklerini kaydederek, “Her görüş bizim için değerli. Siyasi partiler hizmet için araçtırlar. Her konuda aynı düşünmezler. Öncelikleri farklıdır. Ama sonuçta hizmet için vardırlar. Biz de İzmir’de çağdaş bir siyaset anlayışı ve kaliteli hizmet için yolumuza devam ediyoruz” görüşünü aktardı. 

Kürt sorununun çözümü konusunda CHP’nin son günlerde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da çok önemli çalışmalar yaptığının da altını çizen Yücel, “Partimiz bu konuda toplumu dikkate alan geniş bir araştırma ve çalışma içine girmiştir” ifadesini kullandı. 

Yücel, genişletilmiş başka bir toplantıda sorunları daha geniş görüşmek konusunda bir planlama yapacaklarını da kaydetti. 

Toplantıya CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu ve Eski İlçe Başkanı Mehmet Şakir Başak da katıldı. Yücel ve heyeti toplantının sonunda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.