CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL SEÇİM KAZANAMADIKLARI BÖLGELERİ GEZİYOR

CHP İZMİR İL BAŞKANI YÜCEL SEÇİM KAZANAMADIKLARI BÖLGELERİ GEZİYOR

Yücel'den açıklamalar

A+A-

 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir’de 31 Mart seçimlerinde yerel yönetimlerini kazanamadığı ilçelerdeki özel çalışmalarına aralıksız devam ediyor. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in önceki hafta ziyaret ettiği Kınık ve Bergama’nın ardından son durağı Aliağa oldu. Yücel burada STK ve Oda başkanlarının yanı sıra parti örgütü ile de bir araya geldi.

CHP İzmir 31 Mart seçimleri sonrası kazanamadığı ilçelerde yürüttüğü yoğun çalışmalara devam ediyor. Daha önce yaptığı açıklamalarda, “belediyeleri kazanamadıkları ilçelerde yarın seçim olacakmış gibi çalışacaklarını, ilçe halklarını ve parti örgütlerini yalnız bırakmayacaklarını açıklayan il başkanı Yücel, beraberinde İzmir milletvekili Bedri Serter, il başkan yardımcıları Özcan Durmaz, İsfihan Naki ve Cansu Malatyalı ile birlikte Aliağa’da yoğun temaslarda bulundu.

CHP Aliağa İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan ve ilçe yöneticilerinin eşliğinde tüm günü ilçe de ziyaretlerle geçiren CHP İzmir il başkanı Deniz Yücel, ilçe örgütüne verdiği mesajda  “Aliağa’nın kendileri için çok önemli olduğunu ve ilçenin hak ettiği yere gelmesi için ilçe örgütüyle birlikte aralıksız çalıştıklarını ifade” ederek, şunları söyledi.

AKP GİBİ KAFAMIZI KUMA GÖMEMEYİZ

Bizler Aliağa’da seçimleri kazanmış gibi çalışmak zorundayız. Çünkü Aliağa halkı bizden hem hizmet bekliyor hem de mevcut sorunlarını çözmek için bize güveniyor. İşte bizin bu güveni boşa çıkarmadan Aliağa için çalışmaktan başka bir seçeneğimiz yok. Bunu örgütümüzle, meclis üyelerimizle ve elbette ki İzmir büyükşehir belediyemizle birlikte yapacağız.  Aliağa ilçemiz barındırdığı dünyaca ünlü firmalarla adından söz ettiriyor olsa da, gördüğümüz kadarıyla bu firmaların ilçe halkının kalkınmasına beklenen oranda bir katkısı yok. İşte burada iş bize düşüyor. Hiç birimiz aldığımız sorumluluklardan kaçamayız. Biz halkın tüm sorunlarını çözmeye talibiz ve halkın umudunu çoktan kestiği AKP iktidarından sonra çözüm beklediği, umut bağladığı tek partiyiz. İktidara giden yolda bizden desteğini esirgemeyen vatandaşlarımızın tüm sıkıntılarıyla ilgilenmek bizim boynumuzun borcu. Bizler AKP gibi kafamızı kuma gömerek işçimizin, emeklimizin, gençlerimizin kısacası vatandaşlarımızın yaşadığı büyük sıkıntıları görmezden gelemeyiz. Önce ilçe örgütümüz bu sıkıntıları tespit edecek ve çözmeye çalışacak. Eğer çözüm için destek isteniyorsa da il başkanlığımız devreye girecek. Artık seçime bir iki ay kala sahaya çıkma devri çoktan bitmiştir. Hepimiz önce seçimleri kazanmak için değil, vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak, sorununu çözmek için çalışmak zorundayız.

BU İKTİDAR HALKI UNUTTU

Partisinin İzmir milletvekili Bedri Serter ve beraberindekilerle ilçede yoğun bir ziyaret trafiği yürüten CHP İzmir il başkanı Yücel, ilçede Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Serdar Berk, Ticaret Odası Başkanı Ömer Ertürk, Şoförler Odası Başkanı Salih Yiyitalp, Petrol-İş Sendikası Şube Başkanı Ahmet Oktay, Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Savaş Uzun ve Engelliler Rehabilitasyon Derneği Başkanı Aytaç Bayar’ı makamlarında ziyaret ederek çalışmaları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

Ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda Türkiye’de yıllardır yaşanan ağır ekonomik krizlerin yaşanan pandemi sebebiyle daha da ağırlaştığını ve bu ağır yük karşısında çalışan tüm kesimlerin iktidar tarafından yalnız bırakıldığını belirterek “ Maalesef ki 18 yıla yaklaşan AKP iktidarının halkı yok sayan, işçiyi, köylüyü, üreticiyi ve esnafı ezen ekonomi politikası bugün yaşadığımız büyük sıkıntıların tek sebebidir. Yıllardır hamaset yapan, milli duyguları sömüren, kutuplaştırma üzerine politika üreten, din sömürücülerine ülkeyi teslim eden bir zihniyet, bunları yaparken halkı unuttu. Bugün yaşanan pandemi de bile eğer CHP’li belediyeler olmasaydı ülkemizin ödeyeceği bedelde, halkımızın yalnızlığı da artacaktı. Bugün esnafımız zaten borçla, krediyle işlerini zar zor yürütmeye çalışırken, salgın ile birlikte artık kepenk kapatma durumuna gelmiştir. Bunun karşısında iktidar tarafından kendisine sunulan çözümse yine borçlandırmaktır. Ancak eş-dost-yandaş ekonomisini destekleyen bir iktidardan da fazlasını beklememek gerekir. Halkımızın da artık ömrünü tamamlamış bu iktidardan tek beklentisi vardır. O da, ülkeyi daha büyük çıkmazlara sokmadan gitmesidir. Türkiye büyük ve güçlü bir ülkedir. Kaynaklar doğru kullanıldığında, ülkenin öncelikleri doğru planlandığında, devletin kaynakları yandaşın cebinin doldurulması için değil de halkın ihtiyaçları doğrultusunda kullanıldığında, yeniden itibarlı, güçlü ve mutlu bir ülke haline gelecek. Kadrolarıyla, devlet kuran parti tecrübesiyle ve yerel yönetimlerde yazdığı başarı hikayeleri ile ülkemizi özlediği günlere kavuşturabilecek parti CHP’dir. Bugün Aliağa’da yaşayan her bir ferdimizin yaşadığı sorunlar halkın iktidarıyla çözüme kavuşturulacaktır. Esnaf borçlandırılmayacak, desteklenecektir. İşçi emeğinin karşılığını alacaktır. Bir liman, turizm ve tarih kenti olan Aliağa için bizden ne bekleniyor ne isteniyorsa yapmaya hazırız” dedi.

 

   

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.