CHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN CHP'Lİ EYLEMCİYE 'ÇOCUKLARINIZ ÖLÜRSE ÖLSÜN'...

CHP'Lİ BAŞKAN YARDIMCISINDAN CHP'Lİ EYLEMCİYE 'ÇOCUKLARINIZ ÖLÜRSE ÖLSÜN'...

Çiğli Belediyesi'nde sinirler gerildi. Başkan yardımcısından şok söylem iddiası..Evlatlarınız ölürse ölsün...

A+A-

Çiğli Belediyesi önünde işten çıkarılan Eski İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’nun ve beraberindekilerin başlattığı açlık grevi yedinci gününe geldi. Kamuoyunun gün geçtikçe odak noktası haline gelen eylemde bugün Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün yardımcısı Ali Rıza Koçer'in eylemdeki CHP'lilere karşı gösterdiği anlamsız tavrı objektiflere yansıdı. Eski Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler ile Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer arasında tartışma çıktı. Yaşanana tartışma sırasında açlık grevi yapan Zeynel Mertoğlu ise fenalaştı. Yaşanan olaydan sonra Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’in savcılığa suç duyurusunda bulunduğu belirtildi. 

ÖLÜRLERSE ÖLSÜN DEDİ

Yaşanan tartışmayı gazetecilere anlatan Eski Gençlik Kolları Başkanı Baransel Güler:” Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer önümüzden gülerek ve alaycı bir tavırla geçti. Bende bundan dolayı kendisiyle konuşmak için yanına gittim. Konuşmak isteyince beni tersledi. Çevremizdekiler de bu sırada bize destek verdi. Bende Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer’e bizim bir hırsızlığımız, yolsuzluğumuz yok, elinizde bankamatik olduğumuza dair bir kanıtınız da yok. Eğer varsa elinizde iddialar kanıtlayın. Ben bunları dedikten sonra kendisi "ne yaygara koparıyorsunuz, sanki tek işten çıkarılanlar sizlersiniz" dedi. Bunu dedikten sonra bizim çocuklarımız var onlar ölsünler mi diye çıkıştım. Ardından da bana hiç düşünmeden "ölsünler" yanıtını verdi. Bu sözlerinden sonra kendisine vatandaşlarda tepki gösterdi. Bir anda yanında korumamı yoksa belediye çalışanımı olduğunu bilmediğim 3-4 kişi olaya müdahil oldu. Daha sonra polis de çağır

ZEYNEL MERTOĞLU FENALAŞTI

Yaşanan tartışmalardan sonra 7 gündür açlık grevinde olan Zeynel Mertoğlu fenalaştı ve belediye önünde3 ambulans geldi. Mertoğlu’nun ambulansla hastaneye gitmeyi ret ettiği öğrenildi. Öte yandan Çiğli Belediyesi’nde işten çıkarılanlara HDP Çiğli’den destek ziyareti geldi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.