CHP'Lİ GENÇLERDEN 117.GÜNDE, 117 CANA, 117 FİDAN

CHP'Lİ GENÇLERDEN 117.GÜNDE, 117 CANA, 117 FİDAN

“ANILARI BİZİMLE YAŞAYACAK”

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları 30 Ekim büyük İzmir depreminde hayatını kaybeden 117 vatandaşı unutmadı, her birinin anısına Karşıyaka Örnekköy mahallesinde bulunan dikim alanına fidan dikildi. 

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları tarafından organize edilen etkinlikte, ilçe gençlik kollarının da katılımıyla İzmir depreminin  117. gününde, vefat eden 117 vatandaş için 117 fidan dikildi. Dikilen her bir fidanın dalına vefat eden vatandaşların isimlerinin yazılı olduğu isim etiketleri bağlandı. Böylelikle anılarının yaşamaya devam etmesi için vefat eden her vatandaşın ismi bir fidana verildi, yürekleri ısıtan etkinlik İzmirli vatandaşlardan büyük alkış aldı.

“ANILARI BİZİMLE YAŞAYACAK”

Çalışmayla ilgili açıklama yapan CHP İzmir İl Gençlik kolları Başkanı Burak Kotan dikilen fidanlar sayesinde vatandaşların ölümsüz olduğunu, gelecek nesillere nefes olacaklarını vurgulayarak şunları kaydetti: “İzmir Depreminin 117. gününde, üzerlerinde depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın isimlerinin bulunduğu, 117 fidanın dikimini gerçekleştirdik. Artık onlar bizim için ölümsüz, anıları bizimle yaşayacak. Artık onların isimleri, büyüyen bu fidanların dallarında yeşerecek. Bu vesile ile bir kez daha  tüm İzmir’imize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, vefat edenlere Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.