ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KOÇER'İ KİM KURŞUNLADI..ÇİĞLİ BUNU KONUŞUYOR..İŞTE DETAYLAR..

ÇİĞLİ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI KOÇER'İ KİM KURŞUNLADI..ÇİĞLİ BUNU KONUŞUYOR..İŞTE DETAYLAR..

Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'e yapılan saldırı çok yönlü soruşturuluyor..İşte detaylar..

A+A-

Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'e, evinin önünde aracını park ettiği esnada kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından silahlı saldırı olayı çok yönlü olarak sürdürülüyor. 

Olaydan yara almadan kurtulan Koçer'e yapılan saldırıyı kimin gerçekleştirdiğini belirlemek için İzmir Emniyet Müdürlüğü Ağır Suçlar, Gasp Masası özel ekip kurdu. İzmir Valisi Erol Ayyıldız ve İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın talimatı ile kurulan ekip yine İzmir Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki Bilişim Şube Müdürlüğü ile ortak çalışıyor. Soruşturmayı yürüten polis Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer ile saldırganlara ait olabilecek telefon ve diğer teknik izleri sürüyor. 

BAZI İŞ YERLERİNDEN ALINAN GÖRÜNTÜLER İNCELEMEYE ALINDI

Ağır Suçlar Bürosu polisleri saldırının gerçekleştiği Çiğli Ataşehir Mahallesi'ndeki bazı iş yerlerinin de kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Polisin saldırıdaki düğümü çözebilmek için üç iş yerinin olay günü çekilen görüntülerine el koydu. Yine Çiğli Belediyesi'nin ana kapı girişi ile Koçer'e ait makam odasına bakan kamera kayıtlarının da incelemeye alınacağı belirtildi. Çiğli Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer,'in polise verdiği ifade saldırganları göremediğini ve saldırının neden gerçekleştiği yönünde bilgisi olmadığını söylediği öğrenildi. Polis yetkilileri saldırganların en az iki kişi olabileceğini belirtirken, zanlıların Koçer'i öldürmek yada yaralamak kastıyla hareket etmediklerini belirtti. Polisin saldırganları yakalamak için Çiğli ve Menemen'de araştırma yaptığı kaydedildi.

DAHA ÖNCE DE KURŞUNLANMIŞ

Çiğli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Koçer'in daha önce de silahlı saldırıya uğradığı öğrenildi...Koçer geçen hafta içerisinde evinin önünde silahlı saldırıya uğramış, saldırganlar 6 el ateş ettikten sonra olay yerinden kaçmayı başarmışlardı...Polis kadar Çiğli kamuoyu da Koçer'e neden saldırı yapıldı sorusunun cevabını arıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.