DOĞAL YAŞAM PARKI YENİDEN AÇILIYOR

DOĞAL YAŞAM PARKI YENİDEN AÇILIYOR

İzmir Büyükşehir duyurdu

A+A-

İzmir Büyükşehir Belediyesi Çiğli Sasalı’daki Doğal Yaşam Parkı'nı 5 Ekim Pazartesi yeniden ziyarete açıyor. Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin “Kimsenin endişesi olmasın. Biz Doğal Yaşam Parkı'nda bulunan tüm canlıları koruyoruz, seviyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi koronavüris salgınıyla mücadele kapsamında 15 gün kapatma kararı aldığı Doğal Yaşam Parkı'nı yeniden ziyarete açacak. 5 Ekim Pazartesi gününden itibaren yeniden hizmete girecek olan Doğal Yaşam Parkı'nı 09.00 ile 17.00 saatleri arasında ziyaret etmek mümkün.

Doğal Yaşam Parkı Şube Müdürü Şahin Afşin, binlerce insanın ziyaret ettiği bahçedeki tüm canlılara büyük bir özenle baktıklarını söyledi. Parkın her bir sakiniyle bire bir ilgilenerek onların rahat bir ortamda yaşamaları için çabaladıklarını ifade eden Afşin, “Doğal Yaşam Parkı'ndaki ekibimizle birlikte tüm konuklarımızın sağlığı ve güvenliği için çabalıyoruz. Kimsenin endişesi olmasın. Biz Doğal Yaşam Parkı'nda bulunan tüm canlıları koruyoruz, seviyoruz” dedi.

İzmir Büyükşehir duyurduŞahin Afşin, Doğal Yaşam Parkı'nı ziyaret edenlerin koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere özen göstermesini de isteyerek, “ Parkın girişinde vücut ısını ölçen cihazlar mevcut. Ziyaretçilerimizden de maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymalarını rica ediyoruz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.