EGE ÜNİVERSİTESİ MERAKLANDIRDI..KOVİD-19 AŞISI AÇIKLAMASI YAPACAK

EGE ÜNİVERSİTESİ MERAKLANDIRDI..KOVİD-19 AŞISI AÇIKLAMASI YAPACAK

Aşı bulundu mu?

A+A-

Ege Üniversitesi'nin haber ajansı Ege Ajans Haber Merkezi'nden bu sabah geçilen bir toplantı duyurusu heyecan yarattı. Ajans Müdürü Prof. Dr. Dilek Takımcı tarafından geçilen toplantı duyurusunda Ege Üniversitesi ile TÜBİTAK tarafından sürdürülen Kovid-19 aşısı ile ilgili bilgilendirme yapılacağı belirtildi. Duyuru kamuoyunda 'aşı bulundu mu?' sorusunu peşinden getirdi. Açıklamada şöyle denildi:

' Türkiye’de Yeni tip koronavirüs  (Kovid-19)  ile ilgili gerçekleştirilen 13 yerli ve milli aşı çalışmasından birisi; Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve TÜBİTAK-MAM desteği ile Ege Üniversitesi öncülüğünde yürütülüyor.

 Ege Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Budak ve Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Parazitoloji Anabilim Dalı Moleküler Parazitoloji Tanı Laboratuvarı ve Aşı Araştırma ve Geliştirme Laboratuvarı Yöneticisi Doç. Dr. Mert Döşkaya “Covid-19 Aşısı İçin Antijen Keşfi ve DNA Aşısı Geliştirilmesi” çalışmaları hakkında bilgiler verecek.

Ege Üniversitesi İlaç Geliştirme ve Farmakokinetik Araştırma ve Uygulama Merkezi (ARGEFAR) bahçesinde, açık havada pandemi önlemleri alınarak gerçekleştirilecek olan toplantıya katılımınızı bekler, saygılar sunarım.'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.