FOÇA SAĞLIK MÜDÜRÜ ÇAVUŞOĞLU: 'İLÇEDE PANDEMİ VAKALARI YÜKSEK ORANDA DÜŞTÜ'

FOÇA SAĞLIK MÜDÜRÜ ÇAVUŞOĞLU: 'İLÇEDE PANDEMİ VAKALARI YÜKSEK ORANDA DÜŞTÜ'

FOÇALILARI SEVİNDİREN HABER

A+A-

İzmir’in Foça İlçesi Sağlık Müdürü Gülhan Çavuşoğlu ilçede aşılama çalışmalarının hızla devam ettiğini, vaka sayılarının tekli rakamlarla  ifade edilecek kadar yüksek oranda düştüğünü açıkladı.  Görevde 4.ncü ayını tamamlayan Çavuşoğlu filyasyon ekiplerinin de aralıksız olarak çalışmaya devam ettiğini bildirdi.

Gülhan Çavuşoğlu yaptığı yazılı açıklamada; tüm sağlık personeli gibi Foça İlçe Sağlık Müdürlüğü personelinin de pandemi sürecinde zorlu şartlara rağmen sahada özveriyle  çalıştığını, büyük tecrübe edindiğini  ve yapılan çalışmaların sonuçlarının olumlu olarak yansıdığına dikkat çekti. Covid -19 pandemisi başladığında Buca’da aile hekimi olarak çalıştığını belirten Çavuşoğlu açıklamasında; “Foça’da filyasyon çalışmaları ile birlikte aşılama çalışmaları da son hızla devam ediyor. İlçede yaşayan vatandaşlarımızın yoğun ilgisiyle aşılanma oranımız yüksek seviyededir.  İlçemizde konuşlu birçok askeri birlik var. Buralarda görev yapan askerlerimiz de aşılanıyor. Vaka sayılarımızda yüksek oranda düşüş var. Maske Mesafe Hijyen kurallarına özen gösteren vatandaşlarımıza, filyasyon ve aşı çalışmalarında yoğun tempoyla çalışan ekibimize teşekkür ederim” dedi.

KİLO PROBLEMİ YAŞAYANLARA ALKOL VE SİGARA BAĞIMLILARINA ÇAĞRI

Çavuşoğlu açıklamasında İlçe Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevli  bir diyetisyenin vatandaşlara kilo ve beslenme sorunları  konusunda yardımcı olduğunu, ayrıca sigara ve alkol bağımlılığından şikayetçi olanların bölgede  tedavi görebilecekleri merkezlere yönlendirildiği konularına da yer verdi.  

HABER FOTOĞRAF:SEYFİ GÜL

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.