GÖZTEPE'DE 'FOSEPTİK ÇUKURU' TEPKİSİ

GÖZTEPE'DE 'FOSEPTİK ÇUKURU' TEPKİSİ

BAŞDAŞ AÇIKLAMA YAPTI

A+A-

Son dönemde sel baskınlarıyla gündemde olan Göztepe semtinde bu defa semtin ortasına yapılmak istenen foseptik çukuru gündemde. Çukur önünde toplanıp açıklamaya yapan semt sakinleri “21. Yüzyılda vidanjör ve foseptik çukuru gibi ilkel yöntemleri kabul etmiyoruz, semtin alt yapısı için kalıcı çözümler üretin” çağrısında bulundu.

Göztepe semti gündemden düşmüyor. Sel baskını sonrası Kılıçdaroğlu’na şikayetlerini dile getiren semt sakinleri bu seferde semte yapılan foseptik çukuruna tepkilerini gösterdi. Oluşturulacak atık toplama çukurunun hiç bir şehir merkezinde olmadığını iddia eden semt sakinleri çukur inşaatının durdurulup daha modern çözümler üretilmesini istiyor.

Yazın koku ve sinekten geçilmeyecek!

Bölgenin pis sulardan ötürü özellikle yaz aylarında koku, haşere ve sinekten geçilmeyecek hale geleceğini iddia eden semt sakinleri dairelerinde balkon ve pencere açamayacak duruma gelmekten korkuyor.  Konak belediyesine de sitem eden halk belediyeyi defalarca adadıklarını ama yetkililerden  “Büyükşehir’in yetki alanı biz karışamayız” cevabını aldıklarını söylediler.

Binalardaki çatlaklar korkutuyor

Çukur kazısından ötürü binalarda oturulmayacak kadar sarsıldığını iddia eden apartman sakinleri, Binalardaki oluşan çatlakların kendilerini korkuttuğunu bu yüzden evlerinde tedirginlik yaşadıklarını söylüyorlar.

Başdaş : Halktan İntikam Alınmaz!

Konuyla alakalı bölgeyi ziyaret eden Ak Parti Konak İlçe başkanı M. Sait Başdaş açıklamasında “Bu bölgede Kılıçtaroğlu’na halk tepki gösterdiği için Büyükşehir belediyesi tarafından cezalandırıyor. Başka bir açıklaması yok bunun. İnsanlar  bunların beceriksizliğimizden sıkıldı ve halkı olarak feryat ediyorlar ama siz onları foseptik çukuruyla cezalandırıyorsunuz. Bilmedikleri Halktan intikam alınmaz halka hizmet edilir. Köylerde bile artık böyle ilkel çözümler yok. Ayrıca Konak belediye başkanımız’da adeta oh olsun der gibi 3 maymunu oynuyor. Sayın batur Kendi belediye binanızda çatlaklar olunca apar topar boşaltıp yıktınız. Peki burda insanların evleri sarsılıyor binalarda çatlaklar var, Evlerine girmeye korkuyorlar. Aynı partiden olan büyükşehir belediye başkanıza çıkıp bu ayıbı neden durdurmuyorsunuz. Hangi yüzle bir daha buralara geleceksiniz çok merak ediyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.