İZFAŞ 2020'YE 'BEMBEYAZ' BAŞLANGIÇ YAPACAK

İZFAŞ 2020'YE 'BEMBEYAZ' BAŞLANGIÇ YAPACAK

Kapladığı alan bakımından Avrupa’nın en büyüğü olarak görülen IF Wedding Fashion İzmir; etkileyici stantları ve 2020 ile 2021 modasına yön verecek gelinlik, damatlık, abiye tasarımlarıyla sektörün buluşma noktası olacak.

A+A-

 

İzmir Fuarcılığı, 14. kez gerçekleşecek IF Wedding Fashion İzmir – Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı ile 2020 yılına muhteşem bir başlangıç yapacak. 21 – 24 Ocak 2020 tarihleri arasında “masal” gibi bir dört gün yaşatmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, İzmir başta olmak üzere Türkiye ile dünyanın her noktasından sektör profesyonelini ağırlayacak.

İlk olarak 2007 yılda düzenlenerek sektör profesyonellerini buluşturmaya başlayan, Türkiye’yi dünyada “gelinlik, damatlık ve abiye” merkezi haline getiren IF Wedding Fashion İzmir - Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı; 2020 yılının ilk fuarı olarak dikkat çekiyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) partnerliğinde İZFAŞ tarafından 21 – 24 Ocak 2019 tarihlerinde bir kez daha kapılarını açmaya hazırlanan IF Wedding Fashion İzmir, on dördüncü kez binlerce sektör profesyonelini İzmir’de bir araya getirecek. 2020 ile 2021 modasına yön vermenin yanında, alanında uzman katılımcıların yepyeni tasarımlarını görücüye çıkaracağı IF Wedding Fashion İzmir’de; düzenlenecek defileler ile ünlü mankenler de sektöre damga vuracak.

 Yine büyüleyecek

14. IF Wedding Fashion İzmir’de A ve B Holü buluşma noktaları olacak. A Holü’nde gelinlik ve damatlık tasarımları, B Holü’nde ise abiye giyim sektör profesyonellerini karşılayacak. Görkemli stantlar ve birbirinden özel tasarımların görücüye çıkacağı fuarda, görsel şölen ziyaretçileri etkileyecek. Yabancı katılımcılar ile fuarın olmazsa olmazı tasarımcılar da A Holü’nde yer alacak. Hem Türkiye hem de dünyanın her noktasından fuarizmir’e gelecek sektör profesyonelleri, aradıkları her şeye erişme imkanı bulacak. Stantlardaki görsel şölene en büyük katkıyı, önemli isimlerin podyuma çıkacağı defileler verecek. B Holü’nde olması planlanan defileler, ziyaretçilere keyifli anlar yaşatırken tasarımları da mankenler üzerinde görme imkanı sağlayacak.

Yeni tasarımcılar aranıyor

Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olarak fuarizmir’de gerçekleştirilecek IF Wedding Fashion İzmir, bünyesinde 11. kez düzenlenen Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’yla sektöre yeni tasarımcılar kazandırmaya devam ediyor. Bu kez “Yeni Nesil Etkisi” temasıyla gerçekleşen Uluslararası Gelinlik Yarışması; sektörü yeni tasarımlarla güçlendirmeyi, uluslararası pazarlarda moda ve trend yaratabilecek özgün tasarımları ortaya çıkarmayı hedefliyor.   Özgünlük şartının arandığı 11. Uluslararası Gelinlik Tasarım Yarışması’nda, son başvurular 11 Kasım’da olacak. Ön eleme ise 21 Kasım 2019’da yapılacak. 22 Kasım’da ise yarı finalistler ilan edilecek. Ödül töreni ise IF Wedding Fashion İzmir’in açılış günü olan 21 Ocak’ta gerçekleşecek.

Sayılarla 13. IF Wedding Fashion İzmir

İlki 1- 3 Mart 2007 tarihinde, 75 firma ile 4 bin metrekare alanda gerçekleşen, 177’si yabancı 4 bin 864 ziyaretçiyi ağırlayan IF Wedding Fashion İzmir- Gelinlik, Damatlık ve Abiye Fuarı; modaya yön veren bir konuma geldi. Fuarda; İzmir başta olmak üzere Adana, Ankara, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul ve Konya’dan toplam 207 yerli katılımcı yer aldı.  Fuarda yurt dışından da katılımlar bulundu. Amerika, Hindistan, Hong Kong, Lübnan, Romanya ve Rusya’dan 14 katılımcı IF Wedding Fashion İzmir’de hem ürünlerini sergiledi hem de yerli firmalarla iş görüşmeleri yapma fırsatı elde etti. A ve B Holü’nde gerçekleşen fuarda, toplam 221 katılımcı bulundu. 

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.