İZMİR'DE 'GÜZELLİK' FUARI DÜZENLENECEK

İZMİR'DE 'GÜZELLİK' FUARI DÜZENLENECEK

İZMİR GÜZELLİK FUARI SEKTÖRÜN BAYRAMI OLACAK

A+A-

Türkiye'nin en büyük fuar kompleksi 'Fuar İzmir', START BEAUTY İZMİR EXPO’ya ev sahipliği yapacak. Sektörün seçkin temsilcilerinden yaklaşık 100 firmanın 300 marka ile katılacağı fuar 4 gün sürecek. Fuarcılık sektöründe 28 yılı geride bırakan START Fuarcılık İzmir’de gerçekleştirecekleri organizasyonun heyecanını duyuyor.

İLKLERİN ŞEHRİNDE BİR İLK

Ekonominin ve ticaretin lokomotifi olduğuna inandıkları fuarcılık sektöründe faaliyetlerini 28 yıldır aralıksız sürdürdüklerine dikkat çeken START Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, “Ülkemizin dört bir yanından binlerce katılımcı ve ziyaretçiyle gerçekleştirdiğimiz organizasyonlarımızla Türkiye fuarcılığında ilklere imza attık. Türkiye’deki fuarcılığın başladığı İzmir’de bir ilki gerçekleştirecek olmanın heyecanını ekibimle birlikte yaşıyorum. Güzellik sektörünün paydaşlarını buluşturacağımız şehrimize fuarcılığın gücünü ve enerjisini getiriyoruz. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Ticaret Odası ve İzmir Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği başta olmak üzere fuarımıza destek olan tüm kurumlara teşekkür ediyorum”dedi.

GÜZELLİĞİN NABZI İZMİR’DE ATACAK

Sektörün tüm aktörlerini Fuar İzmir’de bir araya getireceklerini belirten START Fuarcılık Genel Müdürü Ozan Öztürk, “Konusunda uzman yerli ve yabancı doktorlar, kozmetik ve renkli makyaj uzmanları, estetik ve güzellik uzmanları ziyaretçilere en güncel bilgileri verecek. Tedavi yöntemleri, cihaz uygulamaları, cilt bakım seminerleri, uygulamalı kaş-kirpik laminasyonu, marka lansmanları ve workshoplara kadar pek çok etkinlik ve yarışma ile İzmir’de  güzellik ve bakım sektörlerinin nabzı atacak. Sektör için yeni iş ortamları yaratılacak”dedi.

İZTO TAM DESTEK

İzmir Ticaret Odası’ndaki Tertip Heyetinin son toplantısına İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, İZTO 21. Komite Başkanı ve Meclis Üyesi Osman Çapa, İzmir Ticaret Odası’ndan A. Dilek Mutlutürk, Saniye Fıçı, START Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Musa Öztürk, Genel Müdür Ozan Öztürk, Fuar Koordinatörü Belgin Eşiyok ve Gazeteci Nihat Ak katıldı. İZTO 21. Komite Başkanı ve Meclis Üyesi, Tertip Heyetine Başkanlık yapan Osman Çapa, “İlklerin kenti İzmir bir ilki daha yaşayacak. Güzellik sektörü sinerjisini kentimize taşıyacak.  Tüm yenilikler İzmir’de görücüye çıkacak. İZTO katılımcı ve ulaşım destekleri verecek. Dünyanın ve Türkiye’nin dört biryanından sektör paydaşlarımızı ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. İzmir Güzellik Fuarı sektörün bayramı olacak”şeklinde konuştu. 

KİŞİSEL BAKIMA İLGİ ARTTI

İzmir Kuaförler Odası Başkanı Sezai Apaydın, “Kuaförlerimiz ve makyaj sanatçılarımız ziyaretçilerimizin merak ettikleri sorulara en doğru cevapları verecek. Podyumda maharetlerini gösterecek”dedi.

İzmir Berberler Odası Başkanı Şükrü Bilgin, “Pandemi ile birlikte kişisel bakıma verilen önem bir kat daha arttı. İnsanımız saç şekillendirmesi ve bakımına dair gelişmeleri yakından takip ediyor. Ulusal ve Uluslararası katılımlarla önemli şovları İzmir podyumuna taşıyacağız. Gerek katılımcılarımız gerekse ziyaretçilerimiz önemli kazanımlarla Fuar İzmir’den ayrılacaklar”şeklinde konuştu.

START BEAUTY İZMİR EXPO Fuar İzmir’de 4 gün süre ile profesyoneller ve vatandaşlar tarafından ücretsiz olarak ziyaret edilebilecek. Kentin bazı noktalarından ulaşım kolaylıkları sağlanacak. Ziyaretçilerine önemli avantajlar sağlayacak organizasyon büyük ilgi görecek. 

 

--

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.