İZMİR'DE ŞUBAT AYINDA MÜZİK ZİYAFETİ VAR..KAÇIRMAYIN...

İZMİR'DE ŞUBAT AYINDA MÜZİK ZİYAFETİ VAR..KAÇIRMAYIN...

AASSM’den Şubat ayında müzik ziyafeti

A+A-

 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin (AASSM) Şubat ayı misafirleri “Tranquillo Ensemble”, İzmir Çello Topluluğu ve Türkçe sözlü caz müziğin önemli yorumcularından Jülide Özçelik olacak. 

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nin (AASSM) Şubat ayı programı belli oldu. AASSM Şubat ayında üç konsere ev sahipliği yapacak.

Dünya müziklerinden örnekler

“Dünya Müziklerinden Örnekler” başlığında bu ay Tranquillo Ensemble var. Grup 4 Şubat’ta AASSM Küçük Salon’da İzmirlilerin karşısında olacak. Konser 20.00’de başlayacak. Kemanda Elif Nihal Akın ve Tolga Akın, perküsyonda Özgecan Çetir ve Ali Çetir, gitarda Ali Öztürk ve kontrbasta Osman Yaldız yer alacak.

Grubun repertuarında yöresel İspanyol-Venezüella müziklerinden klasiklere, türkülerden balkan ezgilerine kadar geniş bir yelpaze bulunuyor. Konser biletleri www.aassm.org.tr adresinden ve AASSM ve İzmir Sanat gişelerinden alınabilir.

İzmir Çello Topluluğu

İzmir Çello Topluluğu 17 Şubat’ta AASSM Küçük Salon’da olacak. Konser 20.00’de başlayacak. Lale Efendiev, Ayşe Peynirci, Berk Kavak, Nihan Bağdemir, Gökçe Bahar Oytun, Serdar Mamaç, Beste Basçı ve Hakan Hürkan Şahin’den oluşan topluluk konserde bilinen ve yeni yazılmış eserlere yer verecek.

Konserin biletleri 3 Şubat Pazartesi saat 10.00’da www.aassm.org.tr adresinden, AASSM ve İzmir Sanat’taki gişelerde satışa sunulacak.

 Caz esintileri

Türkçe sözlü caz müziğin önemli yorumcularından Jülide Özçelik 26 Şubat 20.00’de AASSM Büyük Salon’da İzmirli müzikseverle bir araya gelecek. Sanatçıya piyanoda Ercüment Orkut, saksafonda Serhan Erkol, bas gitarda Efecan Tuncer ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik edecek. Konserin biletleri, 3 Şubat Pazartesi 10.00’da www.aassm.org.tr adresinden ve AASSM ve İzmir Sanat’taki gişelerden satışa sunulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.