İZMİRLİ SİYASİLERDEN 'MENEMEN OPERASYONU' AÇIKLAMALARI

İZMİRLİ SİYASİLERDEN 'MENEMEN OPERASYONU' AÇIKLAMALARI

Ak Parti İzmir İl Başkanı açıklama yaptı

A+A-

Menemen Belediyesi'ne yapılan polis operasyonunun yankıları sürüyor. Başta siyasilerden olay ile ilgili açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ak Parti İzmir İl Başkanı Sürekli'de soruşturma ve yaşananlarla ilgili sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Sürekli şöyle dedi:

' CHP; İzmir’i ‘nasıl olsa bizimdir’ mantığı ile gördükçe hata üstüne hata yapıyor. FETÖ bağlantısı belgelenen Urla’dan sonra Menemen’de aday yaptığı belediye başkanı Aksoy’un zimmet, irtikap, rüşvet gibi çok ağır suçlamalarla yargı önüne çıkması da bunu gösteriyor.

Son dakika hamlesiyle belediye başkanlarını partiden ihraç etmek istemeleri; yaptıkları tercih hatasından muafiyet sağlamaz! Yaşananlar her şeyden önce İzmir halkının ve seçmeninin hakkını gasptır.

Görünen o ki; CHP İzmir’i ‘elde var bir’ olarak gördükçe bu vahim tablolar yaşanmaya devam edecek; yerel hizmet noktasında zaten 3. Ligde olan İzmir’i amatör kümeye düşüren; daha da ötesi halka rağmen iş yapan bu zihniyete 2024’te İzmirliler hak ettiği yanıtı verecektir!

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.