KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI TUGAY AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI KESELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

KARŞIYAKA BELEDİYE BAŞKANI TUGAY AK PARTİ KARŞIYAKA İLÇE BAŞKANI KESELİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Keseli: 'Doğruları da yanlışları da söyleyeceğiz'

A+A-

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı görevine seçilen Didem Dereboylu Keseli'ye tebrik ziyaretleri devam ediyor. Keseli'nin son ziyaretçisi ise Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.

11 Ekim Pazar günü, AK Parti Karşıyaka 7. Olağan Kongresi'nde göreve seçilerek AK Parti'nin Karşıyaka'daki ilk kadın ilçe başkanı olan Didem Dereboylu Keseli'ye kongre sonrası ziyaretler devam ediyor. Gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Keseli'nin son konuğu Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay oldu.

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanlığı'ndaki ziyarette ev sahibi Didem Dereboylu Keseli'ye AK Parti Karşıyaka Meclis Üyeleri Ahmet Uğur Baran, Adem Öztürk ve Mustafa Yıldız da eşlik ederken, sohbetin odak noktası ise Karşıyaka oldu. Gerek CHP'li Cemil Tugay, gerekse de Didem Dereboylu Keseli ortak gayelerinin Karşıyaka olduğunu dile getirirken, Tugay yeni görevinden ötürü Keseli'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

"DOĞRULARINI DA YANLIŞLARINI DA HAKKANİYETLİ BİR ŞEKİLDE SÖYLEYECEĞİZ"

Ziyarete ilişkin kısa bir açıklama yapan AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı Didem Dereboylu Keseli, "Sayın Cemil Tugay'a göstermiş olduğu nezaketten ötürü teşekkür ediyorum. Elbette hepimizin ortak gayesi Karşıyaka'nın eksiklerinin giderilmesi ve yaşam kalitesinin yukarı taşınması. Bu noktada hakkaniyetli bir şekilde iyi yaptıklarını da, hatalı ve eksik yaptıklarını da siyasi nezaket çerçevesinde dile getireceğiz. Karşıyaka'nın menfaati bunu gerektiriyor." dedi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.