KARŞIYAKA KAYMAKAMI ÇARŞIYI BASTI..TAM 120 KİŞİLİK EKİP

KARŞIYAKA KAYMAKAMI ÇARŞIYI BASTI..TAM 120 KİŞİLİK EKİP

Karşıyaka'da pandemi denetimi

A+A-

 

İçişleri Bakanlığı Covid -19 tedbirleri kapsamında gönderilen genelge doğrultusunda Karşıyaka’da denetlenmedik yer bırakılmadı. Karşıyaka Kaymakamı Ali Rıza Çalışır başkanlığında oluşturulan 120’e yakın kişiden oluşan 14 ekip Karşıyaka Covid -19 tedbirleri kapsamında her türlü yaşam alanlarını denetledi.

Kaymakam Çalışır, ilçe Emniyet Müdürü Metin Yalçın, İlçe jandarma Komutanı Ahmet Karaman,  kurum müdürleri  ve muhtarlar Karşıyaka’da denetimlerde bulunurken, uyarı ve rehberlik yaptı.

Kaymakam Çalışır, “Karşıyakalı vatandaşlarımız kurallara hassasiyetle uyuyor. Kurallara uymayan dışardan gelenleri de uyarıyoruz, daha önce uyarıları dikkate almayan iş yerlerine cezalar kesiliyor. Pandemiyi önlemede maske takma, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması çok önemli. Vatandaşlarımızı bu konuda bilinçlendirmek hepimizin görevi.” dedi.

Denetimler, vatandaşların yoğun olarak bulunduğu şehir içi toplu ulaşım araçları ile lokanta, kafe, restoranlar eğlence yerleri alışveriş merkezleri, pazar yerleri, sosyete pazarları, kahvehane, kıraathane, çay bahçesi, düğün ve nikâh yapılan yerler, berber/kuaför/güzellik merkezleri, internet salonları ve elektronik oyun yerleri, ticari taksiler, taksi durakları ile her türlü yaşam alanları denetlendi.

Denetimler sırasında vatandaşlara yönelik rehberlik edici ve bilinçlendirmeye yönelik faaliyetlerde de bulunuldu. Uyarılara uymayanlara cezalar kesildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.