KARŞIYAKALILAR PINAR KARŞIYAKA'DAN SİZE HABER VAR

KARŞIYAKALILAR PINAR KARŞIYAKA'DAN SİZE HABER VAR

Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Ana Sponsoru Pınar, sosyal medya üzerinden yaptığı yarışma ile 100 taraftarın fotoğrafına Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu tribünlerinde yer verecek.

A+A-

1998 yılından bu yana kesintisiz olarak Pınar Karşıyaka Basketbol Takımının Ana Sponsorluğunu gerçekleştiren Pınar, @pinarlayasam Instagram hesabından gerçekleştirdiği yarışma ile Pınar Karşıyaka taraftarlarını pandemi süresince seyircisiz oynanacak müsabakalarda Pınar Karşıyaka’yı desteklemeye çağırıyor. Yarışmayı kazanan 100 taraftarın görseli 17-19 Eylül 2020 tarihinde Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yerlerini alacak.

Tüm Dünyada ve Türkiye’de etkisini sürdüren pandemiye karşı alınan önlemler kapsamında ligin kalan bölümünde seyircisiz oynanacak maçlarda takımını yalnız bırakmak istemeyen Pınar Karşıyaka taraftarı @pinarlayasam instagram hesabında gerçekleştirilecek yarışmaya katılarak Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda yerini alacak. En çok beğeniyi alan fotoğraflar ilk olarak 17-19 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek Pınar Cup Turnuvasında ve sezon boyunca seyircisiz oynanacak müsabakalarda Pınar Karşıyaka ile birlikte olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.