KILIÇDAROĞLU AFFETMEDİ...SEN MİSİN MİLLETE KÜFÜR EDEN CENGİZ HOLDİNG'E ARSA VEREN..

KILIÇDAROĞLU AFFETMEDİ...SEN MİSİN MİLLETE KÜFÜR EDEN CENGİZ HOLDİNG'E ARSA VEREN..

Kemal Kılıçdaroğlu, Cemil Tugay'ın üzerini çizdi...

A+A-

Egede Sondakika.com'un haberine göre, CHP Genel Merkezi, Karşıyaka Belediyesi’ne ait arsa payını çok düşük bedelle Cengiz İnşaat’a satan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında soruşturma başlattı. Soruşturmayla ilgili apar topar Ankara’ya giden Cemil Tugay’a CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu randevu vermedi.İddia ile ilgili Karşıyaka Belediyesi açıklama yapmadı. 

CHP Genel Merkezi, Karşıyaka Belediyesi’ne ait arsa payını çok düşük bir bedelle Cengiz İnşaat’a satan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay hakkında bir soruşturma başlatarak TMMOB Şehir Plancıları Odası İzmir Şubesi’nden Mavişehir Bölgesi ile ilgili ayrıntılı bilgiler talep etti ve söz konusu bilgiler geçtiğimiz günlerde CHP Genel Merkezi’ne ulaştırıldı.

Soruşturmayı haber alan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay ise beraberindeki CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Serdar Koç ile birlikte CHP Genel Merkezi’ne giderek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek istedi. Tugay ve Koç’un tüm çabalarına rağmen Kılıçdaroğlu randevu vermedi. Araya CHP İzmir Milletvekilleri Murat Bakan ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu gibi siyasetçilerin girmesine rağmen genel başkanla görüşmesi mümkün olmadı. Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay’ın 2 gün boyunca tüm görüşme çabaları sonuçsuz kaldı.

TUGAY’IN İSTİFASI ÇEKMECESİNDE!

Karşıyaka Belediye başkanlığını ağır borç yükü ile devralan Cemil Tugay’ın ödemelerde yaşanan sıkıntılar nedeniyle geçtiğimiz Eylül ayında istifanın eşiğine gelmişti. Yaklaşık 220 milyon TL. borç ile devraldığı belediyenin şu anda 400 milyon TL.’ye yaklaşan borcu bulunmakta. Yapılan tüm girişimlere rağmen finansman sorunun çözemeyen Başkan Tugay’ın, belediyeye ait arsa payını çok düşük bedelle Cengiz İnşaat’a satması sebebiyle açılan soruşturma ipleri iyice gerdi. Konuyla ilgili siyasi kulislerde yapılan değerlendirmelerde; “Tugay’ın istifa mektubu zaten çekmecesindeydi, şimdi masanın üzerine geldi” ifadelerine yer verildi. Karşıyaka Belediyesi açıklama yapmaktan kaçındı.

Kaynak: Egedesondakika.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.