KONAK'TAN TEKRAR ADAY GÖSTERİLEN AK PARTİLİ BAŞDAŞ MESAJ YAYINLADI

KONAK'TAN TEKRAR ADAY GÖSTERİLEN AK PARTİLİ BAŞDAŞ MESAJ YAYINLADI

AK Partili Başkan Başdaş’tan birlik mesajı..‘’AK Parti ailesinin en büyük gücü, birlik ve bereberliğidir’’

A+A-

 

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş,  kongre öncesi birlik ve beraberlik mesajı vererek, ‘’AK Partimizi diğer partilerden ayıran en temel özellik; kardeşlik hukukuyla hareket eden, teşkilatın her bireyini kucaklayan, ben yerine biz diyen, aile bilinciyle hareket eden dava insanlarını bir arada tutmasıdır. En büyük gücümüz işte bu birliğimizdir. El ele gönül gönüle vererek, ilçemize hizmet etmek için, durmak yok çalışmaya devam’’ dedi. 

Konak 7. Olağan Kongresi’nde, Genel Merkez tarafından yeniden aday gösterilen AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, bir mesaj yayımladı. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Başdaş, ‘’Bizler için aslolan tek şey; milletimize hizmet, davamızın bekası, Dünya Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın meşalesini yaktığı kutlu davaya, ülkemize kentimize, ilçemize hizmet etmek ve AK ailemizin birlik ve beraberliğidir. ‘Halka hizmet Hakka hizmet etmektir’ düsturu ile inandığımız yolda, dava arkadaşlarımızla birlikte yürümektir. AK Partimizi diğer partilerden ayıran en temel özellik kardeşlik hukukuyla hareket eden, teşkilatın her bireyini kucaklayan, ben yerine biz diyen, aile bilinciyle hareket eden dava insanlarını bir arada tutmasıdır. En büyük gücümüz işte bu birliğimizdir. İzmir’de; Mahalle başkanlarımızdan ilçe başkanlarımıza, İl Başkanımızdan milletvekillerimize, Bakanlarımızdan Genel Başkan Yardımcımıza, son Başbakanımız Binali Yıldırım’a kadar birlik ve beraberlik içerisinde, AK Parti ailesi çatısı altında, gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz ve edeceğiz’’ dedi.

Bu aile sizlerle daha güçlü

AK Parti’nin Türkiye için milletin köklerini, geleceğe taşıyan bir büyük dava hareketi olduğunu ifade eden AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, ‘’Davamız, güçlü ve yeniden büyük Türkiye'yi kurmaktır. Yeniden güçlü ve büyük Türkiye'yi işte değerli dava arkadaşlarımla birlikte ortaya koyacağız. Yıllarca bu kutlu davaya hizmet eden bir kardeşiniz olarak, İzmir’in kalbi olan Konak İlçemize hizmet etmek için, tüm dava arkadaşlarıma buradan özellikle seslenmek istiyorum. AK Parti şemsiyesi sizlerle güzel. Bu aile sizlerle daha güçlü. Her birinizi Allah için seviyor, desteğinizi her daim yanımda hissediyorum. Güçlü teşkilatımızla, birbirinden değerli dava arkadaşlarımızla, Konak’ta destan yazacak, ilçemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın her daim emrinde olacağız. El ele gönül gönüle vererek, ilçemize hizmet etmek için, durmak yok çalışmaya devam’’ dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.