MENEMEN'DE GARİBANIN SOĞANI AK PARTİLİ YÜKSEL'DEN

MENEMEN'DE GARİBANIN SOĞANI AK PARTİLİ YÜKSEL'DEN

Menemen Ak Parti İlçe Başkanı tonlarca soğn dağıttı

A+A-

MENEMEN'DE GARİBANIN SOĞANI AK PARTİLİ YÜKSEL'DEN

Bugünlerde adı yolsuzluk iddiaları, usulsüzlükler ve belediyede yapılan işçi kıyımı ile anılan Menemen'de güzel şeyler de oluyor. Basında da geniş şekilde yer alan iddialar nedeniyle gergin günler geçiren Menemenlilere, Bursa'nın dünyaca meşhur 'Karacabey Soğanı' dağıtıldı. Karacabey'den gönderilen tırlar dolusu kuru soğan önce  bir tır parkına çekildi. 

BAŞKAN MUHTARLARI ARADI

Daha sonra Menemen Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel telefon ile Menemen'deki bütün muhtarları arayarak yoksul insanlara soğan dağıtılacağını söyledi. Menemen'de 60'a yakın mahalle muhtarı araçlarla tır parkına gelerek kilolarca soğanı kamyonetlere yükledi. Vatandaşa 100 tona yakın Karacabey Soğanı dağıtıldı. 

KESİNTİSİZ YARDIM

Menemen'de yoksul vatandaşlar için kesintisiz yardım kampanyaları ve bağışlarda bulunduklarını ifade eden Ak Parti Menemen İlçe Başkanı Muzaffer Sıtkı Yüksel, yardımların Kurban Bayramı öncesinde de süreceğini belirtti. Yüksel gıdanın yanı sıra işsiz ve yoksul vatandaşlara iş bulma konusunda da projeleri olduğunu söyledi. Yüksel istihdam konusunda özellikle genç işsizler için gayrette olduklarının altını çizdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.