MHP İZMİR İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI..İŞTE MESAJLAR

MHP İZMİR İLÇE KONGRELERİNİ TAMAMLADI..İŞTE MESAJLAR

Hizmet yapmaya geldik...

A+A-

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı dün yapılan kongreleriyle otuz ilçe kongresini de tamamladı. İl Başkanı Veysel Şahin yaptığı açıklamada, “Milliyetçi Ülkücü Hareketin İzmir’deki mensupları Liderimize ve genel merkezimize karşı olan sorumluluklarını şuurla yerine getirdiler. Partimize yakışır bir ciddiyetle otuz ilçemizde coşku ve heyecan dolu kongreler gerçekleştirdik. İzmirli Ülkücüler bu kongrelerden birlik ve beraberlikle; umut ve dua ile Liderimizin gösterdiği hedefe doğru yola çıkmıştır” dedi.

MHP İzmir İl Başkanlığı 9 Eylül 2020 tarihinde çıktığı ilçe kongreleri yürüyüşünü tamamladı. Büyük bir olgunluk ve disiplinle geçen ilçe kongrelerinde dikkat çeken önemli olaylardan biri de bütünleşmeye sahne olmasıydı. İzmir Milletvekilleri, MYK Üyesi Tamer Osmanağaoğlu, Prof. Hasan Kalyoncu ve İzmir Ülkü Ocakları Başkanı Bekir Sıtkı Hastürk kongreler boyunca teşkilatın yanındaydı. Kongrelerde Kadın Kolları Başkanlığı, ülkücü kadrolarda görev yapmış eski mensupları, Ülkücü ağabeyler, Ülkücü Ocakları teşkilatları, Sivil toplum kuruluşları, MHP’nin gönüllü ve yan kuruluşları ve diğer siyasi partilerden davetliler de yer aldı. Yapılan kongrelerde pandemi kuralları gereği sosyal ve fiziki mesafeye, el temizleyicisi ve maskeye görevlilerce çok dikkat edildi.

Kongrelerin Adı Birlik

Her fırsatta Ülkücü Hareket içinde birliğin tesis edilmesi için davetlerde bulunan MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin çağrısı İzmir’de karşılık buluyor. İzmir’de yeni ve eski bütün Türk Milliyetçileri MHP çatısı altında buluşuyor. MHP İzmir il teşkilatının 30 ilçe kongresinde ortaya konan bu birlik yapılanması kongrelerde coşku ve heyecanın artmasına sebep oldu. İl Başkanı Veysel Şahin; “Türk Milliyetçileri ayrılmamalıdırlar. MHP çatısı altında istiklale ve istikbale birlikte yürümelidirler. Bu yürüyüşten Türkiye ve Türk Milleti kazançlı çıkar.  Liderimizin de bizlere gösterdiği hedef budur. Kongrelerimizin de özel adı İstikbalde ve İstiklalde Birlik’tir. Birlik içinde Büyük Türkiye Ülküsüne yürümektir” diyerek kongrelerle ilgili açıklamasını sürdürdü. 

Şahin: Hizmet Yapmaya Geldik

Katıldığı bütün kongrelerde yönetimlere seçilecek olan kadrolara seslenen İl Başkanı Şahin; “Sizler burada hizmet makamısınız, telefonunuz, kapınız ve gönlünüz her zaman açık olmamalı. İlçelerinizde, mahalle ve köylerinizde derdi olanlar size ulaşabilmeli. Bu anlayıştan uzaklaşmayınız. Kapalı parti binası, kapalı telefon ve gönlü insanımıza kapalı yöneticiler olmayınız. Bu birliğin ve bu desteğin kıymetini bilelim. Çalışalım hep birlikte ülkümüze doğru yürüyelim” dedi.

Pagos’çulara Dikkat

Yaptığı konuşmalarda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e de gönderme yapan Şahin, “Göreve gelir gelmez Türk’ün kalesine, Türkün semtine yani Türk İzmir’in en güzel ve anlamlı yerine Pagos ismini yakıştıran adamla mücadelemiz sürecek. Pazar yeri açıyor adı Pagos; biz olmasak, İzmir tepki vermese geminin ismi de Pagos olacak! Yunan bayraklı renkler, eyalet söylemleri, İzmir parası ve İzmir bayrağı gibi bölünmez bütünlüğümüze yönelik adımlar atıyorlar! Bunlara dikkat ediyor, enselerinden ayrılmıyoruz. İzmir’i bunların elinde alacağız.” Diyerek hedeflerinin belediyeler olduğunu ifade eden Şahin yeni ilçe yönetimlerine yerel çalışma ödevi verdi.

MHP İzmir’in Yeni Başkanları

MHP İzmir’in son yapılan ilçe kongreleriyle seçilen ilçe başkaları ise şu isimlerden oluşuyor;

Menemen- Ali Rıza Bölük, Bayraklı- Tuncay Arslan, Urla- Tercan Ayhan, Foça- Turan Çetinaslan, Konak - Yusuf Çoban, Bornova- Turan Otlu, Karabağlar- Latif Alaboğa, Bayındır- Şevki Aksu, Karaburun- Erkan Özen, Aliağa- Abdürrahim Aydemir, Kınık- Adem Paydaş, Kemalpaşa- Mustafa Gözütok, Dikili- Mehmet Arslan, Narlıdere - Metin Keskin, Bergama- Hasan Hüseyin Engin, Çiğli- Barış İçen,  Karşıyaka- Akif Yılmaz, Kiraz- Musa Özdemir, Menderes -Önder Böncü, Beydağ- Muhittin Yeşilçayır, Çeşme -Gazi Fildir, Güzelbahçe- Kamil Cesur, Balçova- Fazıl Şahin, Seferihisar- Ahmet Şeremet, Tire- Arif Demirkıran, Selçuk- İbrahim Ali, Torbalı- Veli Kaçar, Ödemiş- Oktay Akıllı, Buca- Bahadır Altınkeser, Gaziemir- Köksal Koç

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.