MÜTEAHİTTEN GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI İNCE'YE SON MODEL AUDİ.. NEDEN ACABA..

MÜTEAHİTTEN GÜZELBAHÇE BELEDİYE BAŞKANI İNCE'YE SON MODEL AUDİ.. NEDEN ACABA..

Daha öncede silahla yaralanan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce şimdi de bir müteahhit tarafından hibe edilen son model Audi marka aracı ile gündeme eldi.

A+A-

İzmir'de görev yapan belediye başkanlarının Audi makam araçları kentin gündemine bomba gibi düşüyor. Karşıyaka Belediyesi, Bornova Belediyesi'nden sonra Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce'ninde makam aracı Audi çıktı. Piyasa değeri 800 bin lira olan Audi & marka son model aracı belediyeye hibe olarak ilçede iş yapan bir müteahhitin aldığı öğrenildi. Aracın başkan İnce tarafından makam aracı olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Müteahhitin belediyeye hibe olarak verdiği Audi marka aracı neden verildiği ise İzmir'de tartışma konusu oldu.

KILIÇDAROĞLU'NA ŞİKAYET ETTİLER

Audi marka aracın belediyeye hibe edilmesi Güzelbahçe ilçesinde ve İzmir merkezde CHP'li bazı isimlerde de rahatsızlık yarattı. Bazı partililerin aracın fotoğrafı ile birlikte durumu CHP Genel Merkezi'ne bildirdikleri öğrenildi. Bir müteahhit tarafından belediyeye alınan Audi aracın ortaya çıkmasının ardından, Mustafa İnce'nin aracı satışa çıkardığı belirtildi. Belediyede çalışan emekçiler aracın satılarak ödenmeyen maaşların verilmesini istedi. Seçimlerde 'Halkçı Başkan' solaganları ile kamuoyuna sunulan Mustafa İnce ise konu hakkında açıklama yapmadı..

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum