ÖNCE FETÖ'YE SONRA KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE ÖDÜL VERDİLER

ÖNCE FETÖ'YE SONRA KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE ÖDÜL VERDİLER

ÖNCE FETÖ'YE SONRA KARŞIYAKA BELEDİYESİ'NE ÖDÜL VERDİLER

A+A-

Karşıyaka Belediyesi bu akşam saatlerinde basına 'Avrupa’dan Karşıyaka’ya “Şeref Plaketi”' başlığı adı altında resimli haber servisi yaptı. Yapılan açıklamada 'Karşıyaka Belediyesi, Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi tarafından, kıtanın en önemli kent ödüllerinden biri sayılan ‘Avrupa Şeref Plaketi’ ile onurlandırıldı. İzmir’de ilk kez bir ilçe belediyesi bu prestijli ödüle layık görülürken, takdim töreni 17 Aralık’ta Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek'.denildi.

GEÇEN YIL FETÖ'YE VERMİŞLER

Karşıyaka Belediyesi'nin iç acıtan durumu gözler önündeyken, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'nin belediyeye hangi kıstasları, proje ve sonuçları görerek bu ödülü verdiği merak konusu oldu. Ödülün konsey tarafından nasıl verildiği, bunun karşılığının olup olmadığı tartışma konusu oldu. Ancak esas bomba konseyin 2017 yılında da, FETÖ üyesi olmaktan Ankara 25.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 10 yıl hapis cezasına çarptırılan, örgütün YARSAV yapılanması sorumlusu olduğu iddia edilen YARSAV Başkanı Murat Arslan'a da ödül verdiği anlaşıldı. 

 

17 ARALIK’TA TÖREN YAPILACAK

Karşıyaka Belediyesi’nce yapılan açıklamada ödülün 17 Aralık Salı günü saat 18.30’da Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde düzenlenecek törenle Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi Temsilcisi Valeriu Ghiletchi tarafından Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay’a takdim edileceği belirtildi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.