PINAR KARŞIYAKA BAŞANTRÖNÖRÜ UFUK SARICA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

PINAR KARŞIYAKA BAŞANTRÖNÖRÜ UFUK SARICA'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Başantrenör Ufuk Sarıca, 88-67’lik skorla galip geldiğimiz ve adımızı FIBA Europe Cup yarı finaline yazdırdığımız BC Kyiv Basket karşılaşması sonrasında açıklamalarda bulundu.

A+A-

Hem ligde hem Avrupa'da zaferler kazanmaya devam eden Pınar Karşıyaka Başantrönörü Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu. Kulübün web sayfasından paylaşılan açıklamada Sarıca şu önemli açıklamaları yaptı.

“İlk maçtan elimizde bulunan 18 sayılık avantajdan dolayı maça biraz rahat başladık. Özellikle rakibimizin dış atışlarını kesemeyince 8-9 sayı kadar da geri düştük. Önce ikinci periyotta oyunu toparladık, ikinci yarıda da kontrolü alarak farklı kazandık. Umarım sezonu arzuladığımız yerde noktalarız.

Avrupa’da yarı finale kalmaktan dolayı duyduğum mutluluğu dile getirmek istiyorum. Kulüp tarihinde, Avrupa kupalarındaki ikinci yarı finalimiz olacak. Birincisinde, 2012’de yine beraberdik. Dolayısıyla tabii ki şu an geldiğimiz noktada şampiyonluğa, kupaya iki adım var ama şampiyonluğu telaffuz etmeden önce yarı finali geçmemiz lazım. Önce finale kalıp sezon sonunda da bu kupayı kentimize, taraftarımıza kazandırmak en büyük arzumuz. Daha önce çok yarım kalan, sonunda kaçırdığımız bir Avrupa şampiyonluğu vardı. İnşallah bu sene bunu başarırız. Avrupa’da arka arkaya 13. maçımızı kazanıyoruz keza ligde aynı şekilde. Gerçekten olağanüstü bir sezon geçiriyoruz. Bunun devamını sağlamak için de her gün aynı şekilde o çalışkanlığı gösteriyoruz. Umarım kazasız belasız yola devam eder, önce yarı finali ardından da finali geçerek arzuladığımız kupaya ulaşırız. Bütün takımımı, oyuncularımı tebrik ediyorum.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.