SAYIN KILIÇDAROĞLU ŞÖYLE DEMİŞTİ..ÇİĞLİLİ ÇÖP DERDİNDE BAŞKANI DELEGE...

SAYIN KILIÇDAROĞLU ŞÖYLE DEMİŞTİ..ÇİĞLİLİ ÇÖP DERDİNDE BAŞKANI DELEGE...

Çiğli'de bitmeyen kirlilik..Caddeler, dere yatakları çöp içerisinde..

A+A-

Çiğli'de yerel basının defalarca konuyu gündeme getirmesine karşın temizlik yani çöp sorunu çözülmediği gibi giderek büyüyor. Çöpleri zamanında toplanmamasından dolayı vatandaş çöplerini çöp konteynerlerin yanlarına bırakmak zorunda kalıyor. Konteynerlerin atılan çöpler kadar pis olması, Çiğli'de yaşayan vatandaşların tepkisine neden oluyor. Konteynerlerin  temizlenmemesi nedeniyle içlerine çöp atılmasa dahi kokuları yetiyor. Aynı ilçedeki çöpler gibi Çiğli'de dere yatakları da alarm veriyor. Temizlenmeyen dere yataklarının içi çöp ile dolarken vatandaş çöplerin toplanması için Çiğli Belediyesi yetkililerini göreve davet ediyor.

DELEGE TOPLAMAYIN ÇÖP TOPLAYIN

Konu ile ilgili haber merkezimize gelen fotoğraflar ve mailler hem Çiğlilileri haklı çıkarıyor hem de birbirinden ilginç detayları içerisinde barındırıyor. Örneğin gelen mailler arasında 'delege toplamayın çöp toplayın' yazılı mesajlarda bir yandan kötü çöp manzaraları paylaşılırken bir yandan da Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün yardımcısı Ali Rıza Koçer'in delege toplantılarına katıldığı gösteriyor. İddiaya göre Koçer toplantılarda, Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü'nün listesini ve adayının desteklenmesini istiyor. Çiğlililer maillerindeki yazıyı şöyle bitiriyor.

'Asıl işinizi yapın. Delege değil, çöpleri toplayın'

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bu konuda çok hassas olduğunu birçok toplantıda ve parti meclisinde defalarca dile getirmişti. Kılıçdaroğlu bir açıklamasında ' Başkan, başkan yardımcıları siyaset yapmayacak. Vatandaşa dokunacak. Vatandaşı için çalışacak. Yapacaksa kapı dışarı edin, grevden alın' demişti. Kılıçdaroğlu'nun bu söylemlerine karşın Utku Gümrükçü'nün yardımcısı Ali Rıza Koçer'in böylesi bir davranışta olduğu iddiası şaşkınlık yarattı. Bazı partilileri konuyu Ankara'ya taşıyacakları öğrenildi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.