UTKU GÜMRÜKÇÜ: ZEYNEL MERTOĞLU ASLANLAR GİBİ BANKAMATİK ÇALIŞANI

UTKU GÜMRÜKÇÜ: ZEYNEL MERTOĞLU ASLANLAR GİBİ BANKAMATİK ÇALIŞANI

CHP Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü gazetecilerle buluştu. Gümrükçü soruları yanıtladı...

A+A-

 

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü dün gece, Çiğli Belediyesi'ne ait Pelikan Cafe'de gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Yemeğe 40'ın üzerinde gazeteci katıldı. Etki TV'ninde katıldığı yemekte, Utku Gümrükçü, Çiğli ile ilgili projelerini, Çiğlililer ile birlikte ilçe için nasıl bir çalışma yapacaklarını anlattı. Özellikle hem İzmir hem de Çiğli'nin çöp sorununa değinen Gümrükçü sorunun çözümü için büyükşehir belediyesinin ve ilçe belediyelerin yoğun gayret içerisinde olduğunu vurguladı...

ELİMİZDE DELİLLER VAR

Göreve geldiğinden bu yana ilçelileri dinlemeye özen gösterdiğini belirten Utku Gümrükçü açıklamalarının ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Etki TV'nin aralarında Çiğli CHP Eski Başkanı Zeynel Mertoğlu'nun da bulunduğu çalışanların neden işten çıkarıldığı,sorusunu da yanıtladı. Utku Gümrükçü açıklamasında işten çıkarılan kişilerin kendilerini savunacak ve haklı çıkaracak bir delilleri olmadığını ancak kendi ellerinde işten çıkarılma gerekçesi olarak belgelerin olduğunu belirtti.

ASLANLAR GİBİ BANKAMATİKÇİ

Utku Gümrükçü, ETKi TV'den Ufuk Türkyılmaz'ın, 'İşten çıkarılan ve aralarında CHP Çiğli eski İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu'nun da bulunduğu kişilerin bankamatik memuru olup, olmadığı sorusuna, 'Zeynel Mertoğlu aslanlar gibi bankamatikçidir' cevabını verdi. Haksız yere kimseyi işten çıkarmadıklarının altını çizen Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü 'Bu kişilerin arkasında sendika bile durmuyor. Çünkü alınan para halkın parasıdır. Bin 240 lira ile başlayan kişi 16 bin, 25 bin, 11 bin lira gibi paralar almıştır. Bu halkın parasıdır, yedirmem. Belediye de aile boyu çalışanlar vardı, çalıştırmam' diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum