VATAN PARTİSİ İZMİR'DEN EVLAT NÖBETİNE DESTEK

VATAN PARTİSİ İZMİR'DEN EVLAT NÖBETİNE DESTEK

Vatan Partisi İzmir’den evlat nöbetine destek

A+A-

Vatan Partisi İzmir İl Örgütü ve Vatan Partisi’nin gençlik kolu olan Öncü Gençlik, evlatları PKK tarafından dağa kaçırılan ailelerin HDP İzmir il binası önündeki evlat nöbetine destekte bulundu.

Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Levent ÖZCİĞER ve Öncü Gençlik Genel Sekreteri Sezer ÖZSEVEN önderliğindeki parti heyeti, aylardır nöbete devam eden aileleri ziyaret ederek, basın açıklamalarına destekte bulundu.

“MECLİSTE TERÖRİST İSTEMİYORUZ!”

Destek ziyaretinde konuşan Vatan Partisi İzmir İl Sekreteri Levent ÖZCİĞER, yaptığı açıklamada, “HDP İzmir il binası önünde evlatlarına kavuşmak için nöbet tutan ailelere destek için buradayız. Evlatlarımızın terör belasından bir an önce kurtarılıp vatanına milletine yararlı gençler olarak doktor, mühendis, teknisyen, sağlıkçı olarak üretimin, hayatın içinde olmalarını istiyoruz. HDP’nin kapatılması bunun için çok önemlidir. Mecliste terörist istemiyoruz! Cumhuriyet Başsavcılığı ve siyasi partilerimize, destek vermeleri ve HDP’ nin kapatılması için gerekli yasal girişimlerde bulunmaları konusunda çağrı yapıyoruz” dedi.

  “HDP FİİLEN KAPANMIŞTIR, SIRA RESMİ OLARAK KAPATMAKTA”

Vatan Partisi gençlik kolu Öncü Gençlik’in Genel Sekreteri Sezer ÖZSEVEN, yaptığı açıklamada “Bugün burada HDP İzmir İl Binası önünde PKK'nın kaçırdığı çocuklarını arayan ailelerle birlikteyiz. HDP PKK'nın siyasi uzantısıdır. Bir terör partisidir. Çocuklarımızı, kardeşlerimizi dağa kaçıran, yardım ve yataklık eden örgüttür. Bugün burada bulunan aileler HDP'yi fiilen kapatmıştır. Şimdi sıra resmi olarak kapatmakta” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.